Zanimljivosti

ZOKA SE RAZGOLITILA POSLE DUGO VREMENA: Slavna influenserka obukla bikini i internet je pao! Koja mačka!

Evo u čemu je tajna njenog izvajanog tela.

01.06.2024 11:00

ZOKA SE RAZGOLITILA POSLE DUGO VREMENA: Slavna influenserka obukla bikini i internet je pao! Koja mačka!
Instagram-printscreen-zorannah

Blogerka Zorana Jovanović (31) koja se predstavlja pod pseudonimom Zorannah poznata je široj javnosti Srbije poslednjih 12 godina. Domaća javnost je često povezuje sa izjavom da se nikada ne bi zabavljala sa momkom srpskog porekla, pa je tako već izvesno vreme u vezi sa holandskim golmanom Elojem Rumom, koji igra za američki klub Kolumbus. 

Zorana, iako je na većini objava ili sa njim, budući da žive zajedno u njegovom domu u Americi ili pokazuje neke od brojnih destinacija koje posećuje, izgleda da je našla malo vremena za predah. Tako je objavila fotografije u minijaturnom kupaćem kostimu gde je rasplamsala maštu mnogih.

Gornji deo kupaćeg je u vidu push-up korpica koje su dodatno podigle i vizuelno uvećale Zoranine grudi, dok je klasičan bikini na vezivanje sa strane u donjem delu. Primetno je da Zorana i početkom četvrte decenije izgleda nikad bolje. Inflenserka je i na plaži bila diskretno našminkana, a nosila je i kompletan nakit u vidu minđuša, ogrlica, narukvica i prstenja, dok ni sat nije izostao. Dan pre toga pozirala je u pink bikiniju, a fotografije nisu prošle neprimećeno.

Objava je naišla na veliki broj sviđanja i komentara, dok su njeni pratioci bili oduševljeni činjenicom da se posle dužeg vermena ponovo razgolitila i pokazala kakvim telom raspolaže.

- Karipska princeza - poručio joj je uz zaljubljeni smajli dečko Eloj, otrkivši da borave na Karibima.

Polemika se povela oko toga kako ima takvo telo, a ne trenira. Jedni smatraju da je to sve dar majke prirode, dok je drugi prozivaju da je, navodno, "veštačka".

- Izgledaš kao milion dolara.

- Čuj milion, dva miliona bar!

- Kakvo telo!

- Definitivno najzgodnija!

- Žena dana nije trenirala, a ovako brutalno izgleda, ma bravo!

- Hvala mami na genima - odgovorila je Zorana.

- Ma kakvi geni, sve je to hemija - smatraju pojedini.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)