Zanimljivosti

NA LJUBAVI KREATORKE I 35 GODINA MLAĐEG SUPRUGA ZAVIDE SVI: Upoznali su se na Fejsu, venčali u trenerci!

"Skinuo je neku plehanu burmu koju je nosio i pitao me da li hoću da se udam za njega, rekla sam DA!"

27.05.2024 20:20

NA LJUBAVI KREATORKE I 35 GODINA MLAĐEG SUPRUGA ZAVIDE SVI: Upoznali su se na Fejsu, venčali u trenerci!
Antonio Ahel/ATAImages

Kreatorka Verica Rakočević (76) je svog 35 godina mlađeg supruga Veljka Kuzmančevića (41), kompozitora Narodnog pozorišta, upoznala putem društvenih mreža. Iako nije mogla ni da sanja da će stati na ludi kamen, pogotovo ne sa nekim toliko mlađim, njihova ljubav krunisana je brakom 2013. godine. 

- Meni se Veljko nije udvarao. Poslao mi je poruku na Facebook-u da mu se sviđa to što radim i da bi voleo da sarađujemo. Mislila sam da je on neki maneken. Međutim, to je sve suđeno, ja sam imala ponude, ali tog trenutka kada sam odslušala te taktove njegove muzike rekla sam: "Jao, pa ti si kompozitor, super". Onda smo zaista počeli da se družimo. Inače, bez obzira na moje godine, stiže tu svašta od poruka i to ide na blokiranje odmah. Naravno, ništa nepristojno, jer ipak koliko-toliko sam valjda zaslužila poštovanje - ispričala je Verica u emisiji "Balkanskom ulicom".

Kuzmančević je poznat po iznenađenjima koje svakodnevno priređuje Verici i čini se da mu u tome nema ravnog. Tako je jednog Božića ostavio svojoj dragoj čestitku na kojoj je pisalo: "Gospođo, ja sam u Vas neizlečivo zaljubljen", dok je uz sliku psa i mačke na čestitki simpatično obeležio da je on veliki pas, dok je njegova Verica mačka. 

Instagram-vericarakocevic

Veljkova čestitka Verici

- Moj i Veljkov susret je potpuno bio drugačiji. Drugačije se cela stvar razvijala. On ima dobar izraz, mi smo kao nokat i meso. Mislim da je to jedna karmička ljubav. Jedino što možda nije dobro je što se sve karmičke ljubavi ne završavaju srećno, ali ja mislim da će se ova završiti srećno - zaključila je ona.

Verica i Veljko su potom na Zlatiboru proveli odmor od sedam dana, koji je za njih bio presudan, te su se vratili u Beograd kao verenici.

- Izašli smo na večeru sa moje dve prijateljice, koje su doputovale iz Sarajeva. U jednom trenutku Veljko je skinuo neku plehanu burmu koju je nosio i pitao me da li hoću da se udam za njega. Rekla sam "da". Sutradan je otišao kod roditelja da im kaže da se ženi. I to je bilo to. U trenerci smo otišli u opštinu da se potpišemo, a onda smo se vratili da se spremimo za slavlje koje smo organizovali na splavu - objasnila je kreatorka svojeveremeno za medije.

Poznato je da par živi u kući na Avali gde van gradske buke i u skladu sa prirodom provode dane. Još jedno u nizu Veljkovih izenađenja supruzi je bilo kada je februara ove godine njihov dom od poda do plafona napunio balonima u obliku srca, što dodatno potvrđuje da ljubav ne zna za godine.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)