Zanimljivosti

MILENA POPOVIĆ PROSLAVILA ROĐENDAN U ZAGRLJAJU DVA MUŠKARCA: Blista od sreće, a svi su gledali u jedan detalj! (FOTO)

Internet se usijao od čestitki, niko ne može da veruje da je kročila u petu deceniju.

26.05.2024 19:31

MILENA POPOVIĆ PROSLAVILA ROĐENDAN U ZAGRLJAJU DVA MUŠKARCA: Blista od sreće, a svi su gledali u jedan detalj! (FOTO)
Instagram-milena_bogdan

Državna sekretarka Milena Popović, udovica Olivera Ivanovića, proslavila je 41. rođendan, a ovu posebnu priliku obeležila je sa sinom Bogdanom i partnerom Igorom Jurićem. Njena otvorenost o ličnom životu i odlučnost da živi svoj život onako kako smatra ispravnim, bez obzira na komentare javnosti, predstavljaju inspiraciju mnogima.

Na fotografiji se može videti kako ona drži čašu i osmehuje se, čime je podelila delić svoje sreće sa javnošću. Milena se i ovaj put odlučila za crnu boja koja joj je omiljena, a bujan dekolte je ponovo bio u centru pažnje. Duža crna kosa padala joj je preko ramena, dok je izbor šminke ponovo bio u vidu jače crne senke i neutralnog ruža. Milena se blago osmehivala nazdravljajući čašom vina, dok su pored nje bili njen sin Bogdan i životni partner Igor, koji takođe nisu mogli da sakriju osmeh zbog Milenine sreće.

- Moj 41. rođendan. Moje ruke pune sreće - kratko je napisala Popovićeva dodavši detelinu sa četiri lista i srce.

 

 

Njen Instagram nalog je u trenu bio zatrpan rekrodnim brojem čestitki i lepih želja, a mnge dame su joj čestitale na izboru Igora kao partnera. Nisu izostali komentari poput onog da je kako vreme ide sve lepša i mlađa, kao i  da su sa Igorem na okupu sada “Divna porodica”.

Milena već duže vreme uživa u vezi sa Jurićem, a nedavno je progovorila o njihovom odnosu, istakavši da to s punim pravom može nazvati pravim brakom.

- Ja jesam Igora doživela na neki drugi način, nego druge muškarce, a vremenom sam shvatila da mi veoma prija komunkacija sa njim. Igor jeste veoma hrabar, mnogi drugi muškarci se nisu usudili da budu tako hrabri kao on. Budući da živimo zajedno dugi niz godina, mogu slobodno da kažem da je to sada jedan ozbiljan brak. Srećna sam što sam ga srela, jer je on popunio tu prazninu, ne samo u mom srcu, već i u srcu moga sina Bogdana - istakla je nedavno ona za Srećnu Republiku.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)