Zanimljivosti

KO JE FATALNA MARICA KOJA JE OSTAVILA RAMACOTIJA, A SADA ZAVELA ĐOKA: Kad čujete šta joj je pevač tražio, pašće vam vilice

Ljubav im je trajala dok je ispunjavala njegove potrebe.

17.05.2024 18:55

KO JE FATALNA MARICA KOJA JE OSTAVILA RAMACOTIJA, A SADA ZAVELA ĐOKA: Kad čujete šta joj je pevač tražio, pašće vam vilice
Profimedia

Marica Pelegrinelli, italijanski model i bivša supruga poznatog pevača Erosa Ramacotija, nedavno je privukla pažnju medija rođenjem svog trećeg deteta, prvog sa novim dečkom Vilijamom Đokom. Par je primećen kako iskazuje naklonost šetajući sa svojom novorođenom bebom, malom Arielom Vilhelminom. Porođaj se dogodio u klinici u Milanu, i obožavaoci su bili oduševljeni saznanjem o novom članu porodice.

instagram/maricapellegrineli

Marica je ostavila Erosa nakon prevare

Rodila dete iz obaveze

Maricin ljubavni život pažljivo je praćen od strane javnosti, posebno tokom njene veze sa Erosom Ramacotijem. Par, koji su nekada smatrani jednim od najomiljenijih parova u Italiji, očarao je javnost svojim svakim korakom. Njihov brak 2014. godine i naknadni razvod 2019. godine, navodno zbog neverstva Ramacotija, privukli su veliku pažnju. U intervjuu za 'Weekly F', Pelegrineli je otkrila da se njihova ljubav neočekivano razvila kada je imala samo 21 godinu, i dok je pristala da ima decu da bi udovoljila Ramacotiju, osećala je da je bila suviše mlada da postane majka u to vreme.

Izazovi i novi počeci

Uprkos izazovima u njenom prethodnom braku, ova lepa Italijanka se sa setom sećala rođenja njihovog prvog deteta, Rafaella Mari 2011. godine, i njihovog sina, Gabria Tulia, koji je stigao godinu dana nakon venčanja. Podelila je da se često nalazila sama sa decom zbog obaveza svog supruga, i njihov brak je počeo da se raspada kada je ona prestala da radi i deca su krenula u školu. Nakon razvoda, Pelegrineli i Ramacoti su održavali prijateljski odnos dok su zajedno vaspitavali decu.

 

 

Novo poglavlje

Samo dva meseca nakon razvoda, Pelegrineli je primećena kako iskazuje naklonost prema preduzetniku Čarliju Vezu, a 2021. godine pronašla je ljubav sa di-džejem  Viliamom Đokom. Uprkos javnom interesovanju za njen ljubavni život, ostala je fokusirana na prihvatanje ovog novog poglavlja kao majka i partnerka.

 

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)