Zanimljivosti

DRAGANA KOSJERINA JEDVA DOČEKALA DA OTPUTUJE, PA SE RAZGOLITILA: Zbog ovih kadrova gore mreže (FOTO)

Voditeljka oduševljava sve prirodnom lepotom.

29.04.2024 20:00

DRAGANA KOSJERINA JEDVA DOČEKALA DA OTPUTUJE, PA SE RAZGOLITILA: Zbog ovih kadrova gore mreže (FOTO)
Tanjug/Sava Radovanović

Dragana Kosjerina (37) važi za najlepšu srpsku voditeljku. Ova zanosna brineta je jedan od glavnih razloga zašto su se mnogi muškarcu u Srbiji prikovali za male ekrane svake nedelje uveče kad ona vodi emisiju "Ja volim Srbiju", koja se emituje na Javnom servisu. 

Dragana uglavnom objavljuje fotografije sa snimanja, pa svaka njena privatna fotografija izazove oduševljenje kod njenih 132.000 fanova. Ovoga puta ona je rešila da iskoristi lepo vreme i skokne do morske obale. 

Poznato je da mnoge dame sitno broje do letnje sezone, a Dragana je samo jedna od njih. Ona se za šetnju obalom opredelila za veoma mladalačku odevnu kombinaciju. Ponela je neobične izbledele farmerke koje su imale duplo kopčanje, dok je gore obukla belu atlet majicu na bretele. Od aksesoara ponela je nekoliko upečatljivih narukvica, kao i naočare za sunce narandžastog okruglog okvira.

Kosjerina je dama prirodne lepote, tvrdi da nijedan od estetskih zahvata nije imala, a ne libi se ni da pokaže lice bez trunke šminke. Tako je i na primorju objavila fotografiju na kojoj je takođe u beloj majici bez rukava, dok je dole ponela neku vrstu krajnje neobičnih lanenih patalona. Dugu kosu pustila je da opušteno pada, dok je pogled sakrila iza velikih naočara za sunce kockastog crnog okvira, a izgleda da ni temperatura vode nije predstavljala problem zgodnoj voditeljki.

- Zabeleške aprilskih misli: temperatura mora 15 stepeni? Ok, može…treba hodati bos po travi…kada vam život ponudi limun… - ukratko je napisala ona uz objavu.

Njen instagram nalog je u trenu buknuo, a za svega nekoliko sati usledilo je 5.500 sviđanja. Koleginica, Marija Kilibarda je jedna od prvih koja je prokomentarisala.

- Kao rosa - napisala je Kilibarda.

- Ubedljivo najlepša žena u Srbiji.

- Svaka čast Dragana, uvek lepa, skromna, nasmejana.

- Ja volim Srbiju i Draganu Kosjerinu!

- Glas se čuje sa visina najlepša je Kosjerina!

- Nestvarno lepa žena i tačka.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)