Zanimljivosti

SLAVNA VODITELJKA NIKAD ELEGANTNIJA, ALI JOJ SE DEKOLTE OTEO KONTROLI: Iz providnog brusa kipi na sve strane! (FOTO+VIDEO)

Jedni je veličaju, drugi smtraju da je premršava.

29.04.2024 17:35

SLAVNA VODITELJKA NIKAD ELEGANTNIJA, ALI JOJ SE DEKOLTE OTEO KONTROLI: Iz providnog brusa kipi na sve strane! (FOTO+VIDEO)
Foto: Dragan Kadić

Voditeljka Nikolina Pišek (51) je pre dve godine doživela pravu dramu povodom iznenadne smrti supruga, istoričara umetnosti Vidoja Ristića. Pišekova se pre nešto više od godinu dana ponovo vratila voditeljskom poslu, iako je tokom braka bila posvećena isključivo brizi o ćerki i domu. Ovog puta se na dvogodišnjem pomenu nije pojavila, a taj postupak obrazložila je činjenicom, da je porodica pokojnog supruga o tome nije ni obavestila, budući da je sa svekrom u sporu oko podele nasledstva.

Ipak, to je nije sprečilo da objavi serijal fotografija i snimaka na svom Instagram nalogu na kome je bukvalno blistala.

Pišekova se opredelila za pastelnoroze trodelini komplet koji je u vidu pantalona, sakoa i prsluka. Pantalone su zvonastih nogavica, a vidno su predimenzionirane pa namerno odaju utisak da se vuku po zemlji. Sako je takođe oversajz modela, deluje kao da joj je bar tri broja veći. Tome u prilog ide i njegov ravan kroj, duži model, istaknute naramenice i prilično dugi i široki rukavi. 

Ipak, odela koja su ovog formata su izuzetno moderna ovog proleća, a Nikolina je još jedna dama u nizu koja prati trendove. Ispod sakoa imala je prsluk u identičnoj nijansi, koji je imao asimetrično kopčanje. Ispod njega izvirivao je crni čipkani providni brushalter koji je mamio poglede. Voditeljka je ponela i kožnu torbu identične nijanse, a čak su i naočare za sunce bile roze boje.

- Najbolje pink odelo koje se može kupiti - oduševljeno je napisala Pišekova u opisu objave.

 

 

Malo je reći da se njen Instagram nalog usijao. I pored činjenice da je voditeljka vidno istakla grudi u providnom grudnjaku, mnogima nije pormaklo da je ona prilično smršala. Voditeljka Aleksandra Jeftanović, koja važi za damu istančanog stila joj je prva poslala smajlije u vidu vatre, dok su se podeljene reakcije fanova ređale.

- Lično, ne volim te preduge pantalone, podsećaju me na odeću Viktorije Bekam, ali boja je baš lepa.

- Nema šta tebi da ne stoji!

- Ovo je moda iz 2002. kad su se nosile naočare u boji.

- Premršava i te preduge pantalone joj ne stoje, ali ko voli nek izvoli.

- Premala glava joj ispade uz ovoliko odelo.

- To nije moja boja, ali na Nikolini  izgleda apsolutno predivno!

- Top si, uživaj u životu zgodnice!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)