Zanimljivosti

PORUKA TANJE SAVIĆ OD KOJE ĆETE SE NAJEŽITI: Pevačicu nikada ovakvu nismo videli (FOTO)

Oduševila fanove, svi govore o ovim stihovima.

27.04.2024 17:35

PORUKA TANJE SAVIĆ OD KOJE ĆETE SE NAJEŽITI: Pevačicu nikada ovakvu nismo videli (FOTO)
Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Tanja Savić (39) je bezmalo 20 godina na medijskoj sceni. Ona je jedna od najpoznatijih finalista prve sezone Zvezda Granda, a tokom takmičenja zauzela je visoko treće mesto. Čini se da se od nje nakon takmičenja najviše očekivalo, a jedna je od retkih koja je uspela da opravda očekivanja, kako čelnika Granda tako i publike. 

Tanja je pri kraju četvrte decenije, ima dvoje dece, dok joj na izgledu zavide i mnoge mlađe koleginice. Na njenim nastupima uvek vlada dobra atmosfera budući da Savićeva pleni pažnju kako glasom, tako i stasom.

 

Pevačica je posle mnogo vremena rešila da novim ablumom obraduje fanove kojih samo na Instagramu broji 451.000. Atraktivna crnka pozirala je setno gledajući u stranu, dok je bila obučena u kreaciju koja je oponašala sirenu. U gornjem delu bio je top od crnog perja, dok je u donjem bila suknja koja je oponašala izgled krljušti. 

Poslednja objava bila je ona na kojoj je Tanja u crnoj šljokičastoj haljini. Toaleta je u vidu širih bretela koje su spuštene, te otkrivaju gola ramena, dok kreacija prati liniju tela i doseže do zemlje. U predelu jednog boka je i prilično smeo i dubok šlic koji otkriva vitke noge zgodne pevačice. Tanja je podelila i deo svoje nove pesme, uz poruku da je ona “za sve jake žene”.

- Ja sam odrasla na uspavankama za dečake, u njima princeze nemaju prava na izbore lake, u igrama muškim uvek bila ravnopravna, ne priznajem jače, ne priznajem bolje, takva mi je karma - podelila je pevačica delić nove numere sa fanovima.

Malo je reći da je usledila salva pohvala što za Tanjin izgled, što za dugoočekivani album.

- Biće to album godine.

- Auuu ovo obećava.

- Najbolja pevačica od kad su krenule Zvezde Granda.

- Reči pesme već slute na ko zna koji hit po redu.

- Koliko je samo lepa ova žena!

- Nova ljubav te je još više prolepšala, čestitam.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Ispiranje mozgova

06.05.2024 11:49

Za sve Jake I ostvarene zene.