Zanimljivosti

KRALJICA KAMILA U SUZAMA ZBOG BOLNOG GUBITKA: Nakon Čarlsove bolesti, ovo je dotuklo (FOTO)

Ostala je bez bliskog prijatelja i saradnika.

20.04.2024 10:50

KRALJICA KAMILA U SUZAMA ZBOG BOLNOG GUBITKA: Nakon Čarlsove bolesti, ovo je dotuklo (FOTO)
Profimedia

Kraljica Kamila dobila je novi bolni udarac nakon svih nedaća koje su prethodnih nedelja zadesile kraljevsku porodicu. Ovog vikenda kraljica Kamila će pružiti podršku jednoj od svojih najbližih prijateljica lejdi Sari Kesvik, čiji je suprug, sir Čipendale Kesvik, preminuo u sredu u 84. godini. Nijedan par nije imao veći značaj za Kamilu i kralja Čarlsa tokom decenija nego Kesvici.

Kirsty Wigglesworth / PA Images / Profimedia

Kamila tuguje za preminulim sirom Kesvikom

Kesvici su imali posebno mesto u srcu Kamilinih i Čarlsovih života. Upravo je na 50. rođendanu lejdi Sare, održanom u Ricu 1995. godine, tadašnji princ od Velsa prvi put javno izašao sa Kamilom, ubrzo nakon njenog razvoda od Endrua Parkera. Kamila je često boravila na imanju porodice Kesvik Saderland, ponekad u društvu Čarlsa. 

Veliko prijateljstvo vezivalo je kraljevski par sa supružnicima Kesvik.  Nema sumnje da je odlazak sir Kesvika teško pao kraljici Kamili. 

AP Photo/Frank Augstein, pool

Kamila mora da vuče konce usled Čarlsove sprečenosti

Ova vest dolazi nakon već teških informacija o uzdrmanom zdravstvenom stanju kralja Čarlsa III koji se bori sa kancerom, kao i o životnoj borbi princezi od Velsa Kejt Midlton.

Kamila će uz princa Vilijama sada morati da preuzme značajno više dužnosti na dvoru usled ovih promenjenih okolnosti. 

Podsetimo, još nije poznato kada će se kralj Čarls III i u kojoj meri vratiti kraljevskim dužnostima. Takođe, Bakingemska palata nije otkrila koj tip kancera ima kralj niti je izlazila javno sa detaljima lečenja.

 

BONUS VIDEO:

 


 

Komentari (0)