Zanimljivosti

NINA BADRIĆ VIŠE NIJE ZVEZDA: Prošetala je ulicom, ali su svi želeli da se slikaju samo s njim! (FOTO+VIDEO)

On je ukrao šou poznatoj pevačici.

15.04.2024 18:01

NINA BADRIĆ VIŠE NIJE ZVEZDA: Prošetala je ulicom, ali su svi želeli da se slikaju samo s njim! (FOTO+VIDEO)
Instagram-printscreen-badrich

Pevačica Nina Badrić (51) mami poglede gde god da se pojavi. Pored pola miliona fanova na Instagramu koji pomno prate svaki njen korak, tu su i slučajni prolaznici koji je prepoznaju na svakom koraku. Pevačica rado pristaje na fotografisanje sa fanovima i deljenje autograma, a mnogi tvrde da je slava nije promila, te da je ista kao sa početka karijere.

Nina važi za ženu od stila, kod nje je sve uvek odmereno i graciozno, a često ume da spoji nespojivo ili da na nesvakidašnji način ponese pojedine odevne kombinacije. Ipak, ovoga puta neko drugi je “ukrao šou” i to njoj pred nosem. 

 

Badrićeva je šetala ulicama Zagreba, a malo je reći da je izgledala perfektno. Ona se odlučila za veoma efektnu haljinu "kimono kroja", koja je imala kragnu i duge rukave. Osnova ove toalete je bila u crnoj boji, pa su beli motivi u vidu orhideja posebno došli do izražaja. Ponela je, po njenim rečima, “staru crvenu torbu koja je uvek u trendu”, dok je kompletni stajling začinila unikatnim crvenim cipelama špicastog vrha sa kaišićima marke Miu Miu. Posebno se pohvalila naočarima za sunce koje su mačkastog pastelnoroze okvira, brenda Fendi.

Ipak, glavni “aksesoar”, kako ga je nazvala bio je njen pas Toto. On je bišon, koji izgleda da je u međuvremenu veoma porastao. Situacija se promenila manje u korist Badrićeve, a više u Totouvu. Naime, slučajni prolaznici i turisti koji su šetali Zagrebom, su jedva čekali da zastanu i fotografišu se, ali ne sa Ninom, već sa njenim psom. Grupa japanskih turista je bila posebno oduševljena njime.

- Pod broj jedan, Toto mi je glavni aksesoar, svi uvek žele da se slikaju sa njim - objasnila je duhovita pevačica.

- Gde mu je kraj - pitala se ona u opisu snimka.

 

 

Na njenom Instagram nalogu uz ovaj video usledio je veliki broj komentara.

- Rođen da bude zvezda sa divom!

- Toto treba da ima zasebnu Instagram stranicu.

- Toto, već spada u lokalne znamenitosti Zagreba.

- I još jedna zvezda je rođena!

- Kakva bela pahulja.

- Izvini Nina, ali Toto je zvezda!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)