Zanimljivosti

NINA BADRIĆ U SAKOU NA GOLO TELO NAJAVILA NOVI ALBUM, A MREŽE IZGORELE: "Šta bih dao da imam ženu kao što si ti!" (FOTO)

Fanovi oduševljeni ovim njenim izdanjem, ređaju se izjave ljubavi.

06.04.2024 19:15

NINA BADRIĆ U SAKOU NA GOLO TELO NAJAVILA NOVI ALBUM, A MREŽE IZGORELE: "Šta bih dao da imam ženu kao što si ti!" (FOTO)
Instagram-badrich

Pevačica Nina Badrić (51) zagazila je u šestu deceniju, a prema mišljenju mnogih sve je lepša i lepša. Dokaz za to je blizu pola miliona fanova na Instagramu koji pomno prate svaki njen korak, kao i novu objavu. Neretko komplimenti pristižu na račun izgleda i glasa sa svih strana sveta, kako od muškaraca, tako i od dama. 

Nina važi za ženu od stila, kod nje je sve uvek odmereno i graciozno, a često ume da spoji nespojivo ili da na nesvakidašnji način ponese pojedine odevne kombinacije. Ovoga puta objavila je fotografiju koja je oduševila sve njene fanove.

Poznato je da je Badrićeva nedavno drastično skratila kosu. Ona je istakla kako je bukvalno žudela za promenama, a ovoliko kratku kosu nosila je na samom početku karijere. Izgleda da je sa promenom frizure došla ideja i za promenom stajlinga, a i novi album je na pomolu.

Pevačica je tako objavila na Instagramu fotografiju na kojoj pozira u crnom elegantnom sakou, ispod koga ima samo crni brusthalter. Od šminke je upečatljiv jarkocrveni karmin, koji joj odlično stoji. U haštagu pored fotografije je navela #novialbum2024, pa izgleda da se dugoočekivane nove numere uveliko pripremaju.

 

 

Njenih 435.000 pratilaca na Instagramu je bilo oduševljeno ovim njenim izdanjem, pa je usledila salva pohvala za izgled.

- Jedna od najlepših, u rangu sa Monikom Beluči koja je za mene jedna od najlepših žena na svetu.

- Kratka kosa ti odlično stoji!

- Boginja lepote, u svim izdanjima.

- Prekrasna Nina, bez filera, operacija, predivna u svojoj jednostavnosti, danas nažalost retkost.

- Bože, koliko lepote na jednoj slici.

Nina, šta reći sem, volim te!

- Šta bih dao da imam ženu kao što si ti! - pisali su joj fanovi.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)