Zanimljivosti

LEONARDO DIKAPRIO NAJZAD OZBILJAN PO PITANJU VEZE SA VITORIJOM ĆERETI: Osvanuo prsten na njenoj ruci! (FOTO+VIDEO)

"Šutnuće je čim napuni 26!"

27.03.2024 17:35

LEONARDO DIKAPRIO NAJZAD OZBILJAN PO PITANJU VEZE SA VITORIJOM ĆERETI: Osvanuo prsten na njenoj ruci! (FOTO+VIDEO)
Tanjug/AP

Veza Leonarda Dikaprija (49) sa italijanskim supermodelom Vitorijom Ćereti (25) bila je predmet mnogih spekulacija i intriga otkako su prvi put primećeni kao par, tokom leta 2023. godine. Međutim, nedavno je Vitorija primećena kako nosi veliki srebrni prsten na prstu na kome se nosi verenički prsten, što je izazvalao veliku pažnju medija.

Par je viđen u restoranu na ručku, a čini se da njihova veza postaje sve ozbiljnija, pa je Vitorija nežno stavila ruku na Leonardova leđa. Izlazak u javnost otkrio je zapanjujući srebrni prsten, što je mnoge navelo da se zapitaju o prirodi njihove veze i mogućim budućim planovima. Prsten koji je primećen na Vitorijinom prstu izazvao je spekulacije o prirodi njene veze sa Dikapriom, što je navelo mnoge da se zapitaju da li bi svadbena zvona mogla uskoro da se čuju. 

 


 

 

Vitorija Ćereti, uspešna manekenka poznata po svom radu sa brendovima visoke mode kao što su Dior, Louis Viton i Šanel, takođe je dospela na naslovnice zbog svog ličnog života. Njen prethodni brak sa di-džejem Mateom Milerijem, koji je okončan 2022. godine, povećao je interesovanje javnosti za njenu vezu sa Dikaprijem.

Snimak Vitorije i Leonarda na ručku odmah je objavljen na svim društvenim mrežama, a reakcije na tu temu nisu izostale.

- Svašta, pa ljudim nose prstenje na svim prstima.

- Leo se krije iza maske za Kovid, ali džaba.

- Ona jede kao da nikad u životu nije jela!

- Ona svakako ima još nekoliko meseci dok ne pređe 25, pa da je Leo zameni.

- Šutnuće je čim napuni 26!

- Zanimljivije od njenog prstena je maska koju nosi Leonardo.

 

 

Pored veze sa Vitorijom, Leonardo je takođe bio u centru pažnje zbog prisnosti sa pevačicom Tejanom Tejlor. Glumac je viđen kako flertuje sa Tejlorovom tokom proslave dodele Oskara, što je ponovo izazvalo veliku pažnju. Ovaj razvoj događaja dolazi nakon što se Tejana nedavno razvela, dajući dodatni sloj intrige u celu situaciju.

Leonardu nisu strane veze sa javnim ličnostima, budući da je bio romantično povezan sa brojnim poznatim ženama, uključujući Žizel Bundšen, Blejk Lajvli i Điđi Hadid. Njegova istorija zabavljanja često je bila predmet fascinacije javnosti, a posebnu pažnju privlače njegovi odnosi sa mlađim ženama. Navodno pokazalo se da Leo prekine vezu sa svakom devojkom koja pređe 25 godina, a o tome je pisao i San.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)