Zanimljivosti

ISPOD BELOG ODELA DANIJELE DIMITROVSKE KRIJE SE TAJNA: Fanovi je pitali za misterioznu tetovažu, a evo šta je odgovorila! (FOTO)

Voditeljka ponela pantalone i sako na golo telo, stajling samo za najhrabrije!

24.03.2024 20:02

ISPOD BELOG ODELA DANIJELE DIMITROVSKE KRIJE SE TAJNA: Fanovi je pitali za misterioznu tetovažu, a evo šta je odgovorila! (FOTO)
ATA images

Voditeljka i bivša manekenka Danijela Dimitrovska, koja pleni lepotom i harizmom, nedavno je oduševila pratioce na društvenim mrežama fotografijama u sofisticiranom belom odelu. Ovo nije bio običan beli komplet u vidu sakoa i pantalona. Danijela je hrabro ponela sako bez brusthaltera, dodajući dozu smelosti svojoj eleganciji.

Odelo koje je nosila Danijela deo je nove kolekcije The Modern Muse brenda QuestionMark. Sofisticiranost i ženstvenost ovog kompleta bili su u skladu sa Danijelinim stilom, a kombinacija sa belim sandalama i manikirom doprinela je da naša lepotica izgleda svetski.

 

 

Fotografije na kojima Danijela nosi belo odelo bez ičeg ispod privukle su veliku pažnju javnosti. Ovaj trend blejzera bez košulje ili majice unosi dozu intrige i samopouzdanja, istovremeno zadržavajući suptilnu smelost. Voditeljka je uspela da ovaj trend iznese na svoj prepoznatljiv način. Uz kosu bakarne boje srednje dužine, ponela je i svedeniju šminku toplijih, bakarnih tonova.

- Ovo odelo sam prvi put nosila u Beču i toliko sam se dobro osećala u njemu, da sam odlučila da ga ponovo obučem i za intervju koji sam nedavno imala u Zagrebu. Sva u belom - napisla je Dimitrovska na jednoj od svojih priča na Instagramu koju je podelila sa fanovima. Naravno, na intervjuu je ispod sakoa ponela belu majicu.

Instagram-printscreen-danijeladimitrovska

Danijela Dimitrovska

Na fotografijama na kojima je, pak, bez ičega ispod belog kompleta pažnju su privukli i detalji poput njene neobične tetovaže u obliku kruga na ručnom zglobu. Iako je jedna obožavateljka pitala za značenje ove tetovaže, Danijela je zagonetno odgovorila da će “o tome pričati jednom”, ostavljajući ovaj detalj pod velom tajne.

Dimitrovska je još jednom pokazala svoju sposobnost da nosi trendovske stilove sa elegancijom i samopouzdanjem, ostavljajući svoje pratioce i javnost uvek zainteresovanima za nove modne kombinacije i iznenađenja koja će prirediti u budućnosti.

Instagram-printscreen-danijeladimitrovska

Danijela Dimitrovska

BONUS VIDEO:

Komentari (0)