Zanimljivosti

ARON TEJLOR-DŽONSON IMA NAJVIŠE ŠANSI DA BUDE NOVI DŽEJMS BOND: Lepotan od 18. godine u vezi sa 24 godine starijom rediteljkom! (FOTO)

Glumac ima tek 33 godine, a mnogima je favorit za najpoznatijeg tajnog agenta.

20.03.2024 20:32

ARON TEJLOR-DŽONSON IMA NAJVIŠE ŠANSI DA BUDE NOVI DŽEJMS BOND: Lepotan od 18. godine u vezi sa 24 godine starijom rediteljkom! (FOTO)
Shutterstock

Glumcu Aronu Tejlor-Džonsonu (33) je navodno “zvanično” ponuđena prilika da igra Džejmsa Bonda, što bi ga učinilo sedmim glumcem koji bi tumačio ovog legendarnog britanskog tajnog agenta. Aron, poznat po ulogama u filmovima poput "Nocturnal Animals", "Kick-Ass" i "Avengers: Age of Ultron", tek treba da zvanično prihvati ulogu, ali svetski mediji već prenose vest kao da je uloga prihvaćena.

Ipak, ovo je daleko od završetka,  budući da su “u trci” za novim Bondom i glumci Idris Elba, Henri Kavil, Damson Idris i Džejms Norton; spominju se i Tom Hardi, Rege Žan Pejdž, a u poslednje vreme Kilijan Marfi se smatra favoritom produkcije. Pirs Brosnan, nekadašnji Džejms Bond, izneo je mišljenje da bi Marfi bio "veličanstveni" Bond, ali sam Marfi nije potvrdio ove spekulacije.

 

 

Ko je Aron Tejlor-Džonson

Aron Tejlor-Džonson je svoju karijeru započeo još kao dete, a danas je nominovan za dve nagrade BAFTA i osvojio je Zlatni globus za najboljeg sporednog glumca za film "Nocturnal Animals". Osim potencijalne uloge u filmu "Džejms Bond", on će se pojaviti i u filmovima poput "The Fall Guy" i rimejku horora "Nosferatu".

 

 

Ljubavna priča sa 24 godine starijom rediteljkom

Tejlor-Džonson je osim glumačke karijere, poznat i po ljubavnoj priči sa rediteljkom Sem Tejlor-Džonson (57), sa kojom je u braku više od decenije i imaju dvoje dece. Njihov odnos je izazvao veliku pažnju javnosti zbog velike razlike u godinama, ali su uprkos predrasudama uspeli da izgrade stabilan i srećan porodični život.

Sem, rediteljka filma "Pedeset nijansi sive" i Aron ove godine proslavljaju 12. godišnjicu braka. Njihova ljubavna priča i brak su predmet kontroverzi zbog značajne razlike u godinama.

 

 

Zaljubljivanje na snimanju filma "Nowhere Boy"

Dvojac se upoznao na snimanju biografskog filma Džona Lenona iz 2009. godine, "Nowhere Boy", kada je Sem imala 42, a Aron samo 18 godina. Ona je bila reditelj, a on zvezda u usponu. Tinejdžer koji je tek završio srednju školu zaljubio se u ženu od 42 godine, a to je objasnio rečima: “Ja sam stara duša, a ona mlada duša”.

Aron je od samog početka duboko u sebi znao da će Sam postati njegova žena i nije želeo da gubi vreme na čekanje. 

- Bio je veoma intenzivan. Čim smo završili snimanje, rekao mi je da će se oženiti sa mnom. Nikada nismo bili na sastanku, čak se nismo ni poljubili - rekla je njegova supruga Sem. 

 

 

Iako su mnogi izražavali zabrinutost zbog značajne razlike u godinama između njih dvoje, par je u braku više od deceniju i imaju dvoje dece, Vajldu (13) i Romi (12). Sem takođe ima dve starije ćerke iz prethodne veze. Aron je samo sedam godina stariji od Semine najstarije ćerke koja ima 26 godina.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)