Zanimljivosti

EMILI RATAJKOVSKI PODELILA VERENIČKI PRSTEN NA 2 "PRSTENA OD RAZVODA": "Ne mislim da bi žena trebalo da bude lišena svojih dijamanata!" (FOTO+VIDEO)

Fanovi su joj poručili da je nezrela i da očajnički traži pažnju

20.03.2024 17:47

EMILI RATAJKOVSKI PODELILA VERENIČKI PRSTEN NA 2 "PRSTENA OD RAZVODA": "Ne mislim da bi žena trebalo da bude lišena svojih dijamanata!" (FOTO+VIDEO)
Tanjug/AP, Twitter/Usa Jaun News

Poznati model Emili Ratajkovski razvela se od Sebastijana Bera Meklarda još 2022. godine posle četiri godine braka. Bivši par ima sina, Silvestera Apola Bera, rođenog 2021. godine. Iako joj u poslednje vreme sve češće spočitavaju da se previše eksponira i skida, zbog čega je možda njen brak i doživeo krah, Emili ne prestaje da provocira javnost.

Ovog puta ona je rešila da transformiše svoj verenički prsten u "prstenje od razvoda". Ideja o transformaciji prstena javila se kod slavne Emrate kada je pročitala esej prijateljice Srefani Denler "The Unravelers" u časopisu "Paris rivju". Ovaj esej je inspirisao Ratajkovsku da kontaktira prijateljicu Alison Čemlu, kreativnu direktorku brenda Alison Lou, kako bi zajedno radile na ovom projektu. Alison je bila savršena osoba za ovaj zadatak, s obzirom na to da je dizajnirala originalni verenički prsten za Emili.

 

 

Kako bi pružili potpuno novi izgled Emilinom "prstenju razvoda", duo je odlučio da razdvoji verenički prsten na dva dela. Oba prstena su uključivala dijamante - jedan je u obliku kruške, a drugi ovalnog oblika, kao i postavke od platine i 18-karatnog žutog zlata. Ova dva prstena predstavljaju ličnu evoluciju Ratajkovske, a ona ističe da su postali simbol njenog "osnaživanja i ličnog rasta nakon razvoda". 

- Ova dva prstena predstavljaju moju sopstvenu ličnu evoluciju. Ne mislim da bi žena trebalo da bude lišena svojih dijamanata samo zato što gubi muškarca - objasnila je lepotica za "Vog".

 

 

Kako bi postigli potpuno drugačiji izgled od originalnog vereničkog prstena, Emili je izrazila želju da prstenje bude inspirisano prstenom pevačice Rijane.

- Bila sam veoma inspirisana Rijaninim dijamantskim prstenom za mali prst, svidela mi se ideja da moj bivši venčani prsten završi na mom malom prstu. Bio je to zabavan projekat na kom smo radile tokom tranzicionog perioda u mom životu. Prstenje je postalo simbolično za mene, neka vrsta dokaza da moj život ponovo postaje moj vlastiti -  izjavila je Ratajkovska.

 

 

Komentari na njenom Instagram nalogu nisu izostali.

- Ovo je toliko nezrelo. Pozira naga, dok pokazuje “prstenje razvoda”, definitivno samo želi pažnju.

- Dijamanti su večni, muškarci nisu!

- Znači, to bih i ja trebalo da uradim sa svojim venčanim prstenom posle razvoda? Odlična ideja!

- Emili, potraži pomoć! - poručili su joj pratioci.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)