Zanimljivosti

SVI PRIČAJU O DONJEM VEŠU I DEKOLTEU POPULARNIH PEVAČICA: Kejti Peri i Ajs Spajs šokirale na crvenom tepihu (FOTO)

Kejti zna kako da isprovocira publiku pesmama, a sada je to uradila i stajlingom, baš kao i njena koleginica reperka

07.03.2024 16:05

SVI PRIČAJU O DONJEM VEŠU I DEKOLTEU POPULARNIH PEVAČICA: Kejti Peri i Ajs Spajs šokirale na crvenom tepihu (FOTO)
Tammie Arroyo / AFF-USA.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia, Michael Tran / AFP / Profimedia

Na prestižnoj dodeli nagrada Billboard Women in Music Awards 2024. crveni tepih bio je poprište modnih okršaja slavnih. Među njima su najviše pažnje izazvale Ajs Spajs i Kejti Peri, koje su se pojavile u upečatljivim modnim izdanjima.

Zvezda ovogodišnjeg „Superboula“ Ajs Spajs odabrala je crnu haljinu koja je istakla njen bujni dekolte. Kreaciju od tila ukombinovala je sa crnim rukavica-rukavima i dugom perikom u ekstravagantnoj boji. Upravo zbog tanušnih rukavica-rukava koje su delovale kao višak njeno modno izdanje proglašeno je jednim od najneuspešnijih na crvenom tepihu. Ipak, mnogi su ocenili da devojka koja ima tako raskošan dekolte može da obuče i džak – uvek će izgledati dobro.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ice Spice (@icespice)

 

S druge strane, Kejti Peri se opredelila za provokativni crveni satenski komplet koji otkriva stomak i pertla se na leđima. Suknja koju je Kejti ponela imala je dva lica – crveno sa spoljašnje i sivo sa unutrašnje strane što se videlo kad je u jednom trenutku podigla suknju.

Ali, to nije bio momenat koji će se pamtiti sa ovogodišnjeg crvenog tepiha, makar kad je Kejti u pitanju. U jednom trenutku pevačica se okrenula, pa su prisutni mogli da vide kako „sevaju“ njene tange. I ne samo to – „sevnula“ je i njena pozadina, zbog čega je pevačica postala tema broj jedan na društvenim mrežama.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KATY PERRY (@katyperry)

 

Kejti je očigledno želela da bude u centru pažnje, pa se na kraju nasmešila, namignula i isplazila jezik.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)