Zanimljivosti

DOK GOBELJE NEMA KATARINA GRUJIĆ SE OBLAČI NIKAD SMELIJE: Dekolte do pupka, a grudi na izvol'te! (FOTO)

Za ovakvu kreaciju bi se opredelile samo najhrabrije i najzgodnije dame.

05.03.2024 19:36

DOK GOBELJE NEMA KATARINA GRUJIĆ SE OBLAČI NIKAD SMELIJE: Dekolte do pupka, a grudi na izvol'te! (FOTO)
ATA Images

Pevačici Katarina Grujić (31) nimalo ne prija odsustvu supruga, fudbalera Marka Gobeljića, koji se preselio u Atinu od kad je postao član fudbalskog kluba grčke Kifisije. Ona u međuvremenu uživa uz njihovu ćerkicu Katju i pripremanje novog albuma. 

Poslednja fotografija koju je lepa pevačica podelila pobrala je najveće simpatije. Kaća je nosila ektravagantnu toaletu od crnog pliša koja jedva da je prekrivala njene bujne grudi. Ovoga puta ona se odvažila da poput Lltino dive Dženifer Lopez smelo ponese kreaciju koja je kompletno otvorena do struka, a jedva da prikriva deo grudi, dok su cela leđa otvorena. Mnogi su se složili da je to kreacija koju bi ponele samo najhrabrije i najzgodnije dame.

 

 

Kataraina je odlučila da dugu crnu kosu koja joj je doseže do struka veže u rep i prebaci preko jednog ramena. Šminka je bila dramatičnija, sa posebno istaknutim očima. Stajling je zaokružila masivnom zlatnom narukvicom i ogromnim visećim minđušama u vidu leptira koje su takođe bile u boji zlata. Ipak, niko nije mogao da skloni pogled sa njenih bujnih grudi koje su bile u prvom planu.

- Rođena da zablista! (Born to shine) - napisala je pevačica u opisu.

Usledilo je 7.000 sviđanja i salva pohvala za izgled sa svih strana, kako od njenih kolega, tako i od brojnih fanova koji smatraju da je upravo ona naša najlepša pevačica i da je ovo njeno najbolje izdanje.

 

 

Izgleda da su se njeni fanovi, kojih ima 399.000 na Instagramu zaželeli novih pesama, a sada je idealan trenutak da se Kaća posveti njima. Misteriozna pevačica nije otkrila detalje numere na kojoj radi, ali je nedavno objavila fotografiju koja je izazvala veliku pažnju kod mnogih koji su se zapitali da li to ona menja muzički pravac i vizuelni identitet. Naime, Kaća se fotografisala u garderobi koja je mnoge asocirala na kostim sirene. Da li joj je inspiracija bila legendara pevačica Šade i numera “No ordinary love” iz daleke 1992. godine, ili je to slučajnost, ostaje da se vidi. Tek Grujićeva je umesto brusthaltera ponela školjke koje su prekrivale njene grudi, dok je u donjem delu tela imala šljokičastu usku kreaciju, ali budući da je uslikana do struka ne zna se da li je u pitanju kombinezon, suknja ili možda čak i sirenin rep. 

- “Naplatiću ti sve!” Uskorooo nova pesma! - najavila je ona, na oduševljenje fanova.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)