Zanimljivosti

RASKOL U KRALJEVSKOJ PORODICI SVE GORI: Princ Hari i Vilijam moraju da urade jednu stvar ako žele pomirenje! (FOTO)

Tokom nedavnog boravka u Londonu kada je video oca, princ Hari nije obišao bolesnu snaju Kejt Midlton.

29.02.2024 13:20

RASKOL U KRALJEVSKOJ PORODICI SVE GORI: Princ Hari i Vilijam moraju da urade jednu stvar ako žele pomirenje! (FOTO)
Tanjug/AP,imageplotter / Avalon / Profimedia

Princ Hari i njegovo stariji brat princ Vilijam su, kako se čini, u nikad gorim odnosima. Čak i nakon saopštenja lekara da njihov otac kralj Čarls III boluje od kancera, između braće nije došlo do pomirenja - naprotiv. Kako se čini, raskol među braćom je nikad veći.

Tokom svog kratkog boravka u Londonu kako bi se video sa ocem, princ Hari nije otišao da obiđe bolesnu snaju Kejt Midlton koja je imala komplikovanu operaciju stomaka. Ovo, po oceni poznavalaca prilika u britanskoj kraljevskoj porodici, šalje poruku da braća još nisu spremna na pomirenje, piše britanski Miror.

Tanjug/AP

Nekada su ih zvali "Fantastična četvorka"

"Fantastična četvorka"

Kako je objasnila Pandora Forsajt, koja važi za dobrog poznavaoca prilika na britanskom dvoru, da li će i kad doći do pomirenja između prinčeva Harija i Vilijama u ovom trenutku je teško prognozirati.

- Oni moraju da stave svoja ega po strani i urade ono što je najbolje za monarhiju uprkos svim tenzijama i patnjama koje su se dogodile poslednje četiri godine - rekla je ona.

Prema njenim rečima, nije u pitanju samo pomirenje između prinčeva Harija i Vilijama, već i između njihovih supruga Megan Markl i Kejt Midlton koje imaju vrlo hladan odnos.

- Moraće da se pomire ako žele ponovo budu "Fantastična četvorka", kako su ih mediji svojevremeno prozvali. Možda sada imaju svoje interese vezane za promociju ili podršku svojim dobrotvornim organizacijama, ali moraju da rade zajedno - dodala je Pandora. 

Tanjug/AP

Princ Hari i Megan su se preselili u SAD i napustili sve kraljevske dužnosti

Podsećamo, do žestokog sukoba između braće došlo je kada su princ Hari i njegova supruga Megan Markl saopštili porodici 2020. da napuštaju sve kraljevske dužnosti i sele se u SAD. Odnos među braćom se dodatno pogoršao nakon što su Hari i Megan izneli u javnost mračne tajne kraljevske porodice u intervjua koji su dali Opri Vinfri 2021. godine.

Kako su tada pisali mediji, navodno je posle intervjua Vilijam poslao poruku Hariju da je njihova bratska veza zauvek gotova i prekinuta.

- Mislim da im je svima izuzetno frustrirajuće što ne mogu da kažu šta imaju, i to je razlog zašto ne mogu da zamislim da će do pomirenja između Harija i Vilijama ikad doći - zaključila je Pandora.

Braća su se poslednji put videla na krunisanju njihovog oca Čarlsa III na Đurđevdan 2023. godine, kada je Hari došao bez porodice u Veliku Britaniju, dok je Megan ostala kod kuće u Los Anđelesu da pripremi rođendan njihovog sina Arčija.

Uprkos ne baš optimističniom prognozama među britanskim prinčevima, javnost i fanovi kraljevske porodice se nadaju da će četvorka pronaći način da prevaziđe svoje razlike i ponovo uspostavi bliske odnose. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)