Zanimljivosti

BOGATAŠICU NAPALI ZBOG ONOGA ŠTO JE URADILA ĆERKI: "Ovo je ludilo, ona je samo dete"

Petra na udaru javnosti.

13.02.2024 11:00

BOGATAŠICU NAPALI ZBOG ONOGA ŠTO JE URADILA ĆERKI: "Ovo je ludilo, ona je samo dete"
Credit: justinpalmer_ldn / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Petra Eklston ćerka Bernija i Slavice Eklston našla se na udaru javnosti zbog načina na koji odgaja dete. Naime, nakon što se na Instagramu pohvalila kako je njena naslednica imala svoj debi na izborima lepote usledile su reakcije koje nije mogla ni da nasluti.

Petra je jedanaestogodišnju Laviniju pobedila je na takmičenju Ideal Miss California & West Coast. Petra nije mogla sakriti koliko je ponosna na ćerku.

- Imam privilegiju biti tvoja mama, uvek ću te bodriti da slediš svoje snove, nikada te neću osuđivati i uvek ću te voleti", napisala je u opisu objave bogata naslednica.

No, nisu se svi složili s njenom odlukom da joj ćerka u tim godinama učestvuje na izborima lepote.

Credit: Timmie / Goff Photos / Profimedia

Petra Eklston

 

- Ovo je ludilo, ona je samo dete.

- Zašto biste to učinili svojem detetu.

- Prerano je za takva takmičenja.

- Devojko, lečiš svoje komplekse na detetu - samo su neki od komentara ispod Petrine objave.

Inače, bogatašica je prošle godine sumnjala da Lavinija ima autizam i zbog toga je otvorila terapeutski centar i jaslice zvane Petra's Place. Zatvorila centar za autističnu decu jer joj dete ipak nema autizam Otvorila ga je, pre svega, jer je bila frustrirana time što se deci ne pridaje previše pažnje i nege. Međutim, pokazalo se na kraju da devojčica ipak nema autizam i onda je nastao problem s Petrinim centrom.

Tada je 2022.  godine izvršna direktorka centra Sara Kajli rekla da se terapeutski centar morati zatvoriti jer više nema dodatnih prihoda koji su ga održavali na životu, odnosno zbog toga što je Petra prestala da finansira školu. Eklston je 2023. i službeno podnela zahtev da se Petra's Place ukloni iz registra. Petrin menadžer tvrdio je tada da je ona pomagala novu upravu i da je finansijski finansirala centar šest meseci. 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)