Zanimljivosti

Udala se ćerka bivšeg prvog čoveka formule 1, evo zašto je VENČANJE ODRŽANO U TAJNOSTI!

Petra Eklston udala se po drugi put! Srećna vest je preplavila sve medije, ona već ima 3 dece sa bivšim mužem i 1 sa sadašnjim, a evo i od čega je strahovala prilikom venčanja!

19.07.2022 16:30

Udala se ćerka bivšeg prvog čoveka formule 1, evo zašto je VENČANJE ODRŽANO U TAJNOSTI!
Foto: Shuttestock

Ćerka milijardera Bernija i Slavice Eklston, Petra Eklston (33) udala se juče za Sema Palmera (38). Par već ima ćerku, a juče su zvanično i postali supružnici i to na maloj romantičnoj ceremoniji u Petrinom domu u Čelsiju vrednom više od 200 miliona evra.

Petrin muž Sem je blizak prijatelj Petrinog zeta, supruga njene sestre Tamare Eklston. Cela ekipa bila je iz tog razloga u punom sastavu na venčanju. Novopečeni mladoženja je odmah po sklapanju braka na Instagramu podelio fotografiju naziva :

- Ne mogu da verujem da sam oženjen čovek -

Petri je ovo drugo venčanje. Ona je već bila 6 godina u braku sa Džejmsom Stantom sa kojim ima troje dece. Prvo venčanje bilo je daleko raskošnije i koštalo je oko 14 miliona evra.

S druge strane, ovo venčanje je držano u strogoj tajnosti sve do samog čina sklapanja braka. Ceremonija je bila krajnje intimna i prisustvovali su samo najbolji prijatelji i najuža rodbina. Mediji veruju da postoji dobar razlog za preveliku tajnovitost samog venčanja, kao i intimnu ceremoniju. Kao jedan od mogućih razloga se navodi i Petrin strah od prethodnog supruga.

Eklstonova nije u dobrim odnosima sa bivšim mužem Džejmsom, za koga čak ističe da se ponašao katastrofalno i ponižavajuće tokom celog njihovog brakorazvodnog procesa. Njih dvoje su se razveli još pre 5 godina, 2017. godine, ali su u veoma lošim odnosima. Oni imaju i 3 dece, ali Petra se izgleda plašila da bi bivši dragi mogao da napravi neki incident ili da čak spreči venčanje.

Slučajnost ili sudbina, tek iste godine kada se razvela od bivšeg muža, Petra je upoznala sadašnjeg supruga. Sa njim je u međuvremenu dobila ćerku koja je njeno 4. dete.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)