Zanimljivosti

ŽELJKO JOKSIMOVIĆ OTKRIO SVOJU TAJNU O KOJOJ SE SPEKULISALO: Odrekao se jedne stvari zauvek (FOTO)

Mnogi hvale kantautora za doslednost i rezultate koje je postigao.

15.12.2023 14:02

ŽELJKO JOKSIMOVIĆ OTKRIO SVOJU TAJNU O KOJOJ SE SPEKULISALO: Odrekao se jedne stvari zauvek (FOTO)
FOTO TANJUG/ JADRANKA ILIC/ bg

Pevač Željko Joksimović (51) poznat je po svojim naporima da održi dobar izgled, a to uključuje pridržavanje posebnog plana ishrane. Čini se kao da je za njega vreme stalo te već godinama fantastično izgleda, a mnogi ga hvale i da se podmladio. Mnogobrojne njegove fanove zanimalo je kako je uspeo u tome i koja je njegova tajna.

Kantautor je otkrio detalje o svojim svakodnevnim navikama u ishrani.

- Dan započinjem punomasnim tostom, kombinovanim sa različitim sastojcima, avokadom, krem-​​sirom, dimljenim lososom, jajima i drugim. Posle doručka, gotov sam sa ugljenim hidratima za taj dan. Jedem samo belančevine i povrće, a potpuno sam izbacio šećer iz ishrane - rekao je pevač u intervjuu za Health Fitness Revolution magazin.

TANJUG/ VLADIMIR SPORCIC/

Željko Joksimović pored čestih nastupa postiže da brine o izgledu

Pevač je naglasio da striktno konzumira samo proteine i povrće, potpuno eliminišući šećer iz svoje ishrane. Spomenuo je da su slatkiši njegovi najveći protivnici, ali se trudi da ih konzumira u umerenim količinama, dozvoljavajući sebi slatki tretman jednom u nekoliko meseci. Takođe, prati raspored obroka svakih pet sati i izbegava kiselost po svaku cenu, jer veruje da je to najveći problem za njegovo telo.

- Naravno, jedem nešto slatko jednom u nekoliko meseci ili tako nešto, ali to se ne događa svake godine. Što se tiče ostalih prehrambenih navika, jedem svakih pet sati i trudim se da izbegnem zakiseljavanje po svaku cenu, jer se pokazalo da je to najveći problem za moje telo - navodi pevač.

Osim redukovane ishrane, Željko je posvećen i fizičkim aktivnostima. Biciklizam je jedna od njegovih strasti, te je tome posvećen u slobodno vreme. Plivanje je takođe i njegovom nedeljnom rasporedu.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)