Zanimljivosti

ŠETALE SU ULICOM, A IZA LEĐA IM SE POJAVIO OVAJ MUŠKARAC: Žene su se oduzele od šoka, čula se samo vriska (VIDEO)

Nisu ni mogle da sanjaju ko će im se javiti na ulici, a jednu od njih i zagrliti.

11.12.2023 13:02

ŠETALE SU ULICOM, A IZA LEĐA IM SE POJAVIO OVAJ MUŠKARAC: Žene su se oduzele od šoka, čula se samo vriska (VIDEO)
Printscreen/TikTok/dailymailroyals

Svima je poznato koliko se teško dolazi do poznatih ličnosti, da ih na nekim događajima jedva uhvatite za neko fotografisanje, a sresti ih na ulici ravno je fikciji. Ako i to uzmemo kao mogućnost, teško je da ćete tek tako doći do njih, zamoliti ih za neki selfi, a još manje da proćaskate sa njima barem minut.

Uprkos tome što neki jure za njima na ulici ne bi li uživali u svojih "5 minuta" sa svojim idolom, drugima se dešava da im te iste ličnosti same prilaze. To su podelili i mnogi korisnici društvenih mreža među kojima je i jedan par koji se venčavao i kome se tokom fotografisanja pidružila filmska zvezda Tom Henks.

Na ulicama Londona ovih dana dogodila se možda ne neverovatna stvar, ali ne i tako uobičajena. Jednu dobrtvornu šetnju volonterke neće zaboraviti zbog nenajavljenog gosta koji im se u jednom trenutku spontano priključio.

Printscreen/TikTok/dailymailroyals

Princ Vilijam se pridružio dobrotvornoj šetnji međutim žene ga nisu videle

Dok su u šetnji stale da se fotografišu za medije, tri žene među kojima je bila gospođa Veb, koja je ovom šetnjom odala počast svojoj preminuloj ćerki, talentovanoj konjanici Brodi koja se ubila, s leđa im je prišao britanski princ Vilijam. Pošto ovu posetu nisu očekivale, žene nisu krile radost zbog toga, a jednu od njih je princ u svom ljubaznom maniru srdačno zagrlio.

Prisan i vrlo dirljiv susret je zabeležen okom kamere i podeljen je na stranici Daily Mail Royals uz opis "Veoma kraljevsko iznenađenje".

 

@dailymailroyals A very royal SURPRISE!!! Prince William's heartwarming surprise during a charity walk for Ms. Webb, honoring her late daughter Brodie, a talented equestrian lost to suicide at 16 in March 2020. All funds raised are goubg to #RidersMinds and #PAPYRUS #princewilliam #princeofwales #royalnews #news #updates #royalfamily #fyp #awareness #princewilliamofwales #surprise #royalfamilynews #charity ♬ original sound - Daily Mail Royals

- Princ Vilijam je genijalan. Biće divan kralj.

- Princ Vilijam je divna duša.

- Pravi engleski džentlmen, možete primetiti viteštvo koje ga oličava dok prilazi.

- Volim način na koji on svima deli zagrljaj, baš poput majke.

- On je toliko drag kao njegova majka - bili su neki od komentara.

Mnogi su se složili da ovo nije jedini slučaj gde je Vilijam pokazao saosećajnost i neposrednost prema građanima Britanije i da je njegova prirodnost nešto što svi u toj zemlji vole i cene. 

Princ zajedno sa svojom suprugom Kejt ima velike simpatije svoje nacije jer ih građani smatraju dostojnim budućim kraljevskim parom zbog slike koju su do sada uspeli da prezentuju o sebi, prikazavši se kao izuzetno prirodni, spontani i emotivni ljudi u svojim susretima sa građanima.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)