Zanimljivosti

NINA BADRIĆ U LATEKSU OD GLAVE DO PETE: Dubok dekolte i prekratka suknja otkrili i više nego inače, a mreže izgorele! (FOTO+VIDEO)

Ovo modno izdanje popularne pevačice će se dugo pamtiti.

14.11.2023 13:00

NINA BADRIĆ U LATEKSU OD GLAVE DO PETE: Dubok dekolte i prekratka suknja otkrili i više nego inače, a mreže izgorele! (FOTO+VIDEO)
ATA images

Pevačica Nina Badrić (51) zagazila je i u šestu deceniju, a prema mišljenju mnogih sve je lepša i lepša. Dokaz za to je blizu pola miliona fanova na Instagramu koji pomno prate svaki njen korak, kao i novu objavu. Neretko komplimenti pristižu na račun izgleda i glasa sa svih strana sveta, kako od muškaraca, tako i od dama. Nina važi za damu od stila, kod nje je sve uvek odmereno i graciozno, a često ume da spoji nespojivo ili da na nesvakidašnji način ponese pojedine odevne kombinacije. Zato kada ponese poneku smeliju garderobu to naiđe na salvu pohvala njenih 430.000 fanova.

Nina je tako nedavno objavila fotografiju u crnoj haljini interesantnog kroja napravljenu od lateksa. Kreacija je otkrivala pevačicine vitke noge, a uz to je bila i prilično dekoltirana. 

 

 

Kratki i naborani rukavi, dodatno istaknuti naramenicama, dali su ovoj kreaciji posebnu čar. Nina je sedela prekrštenih nogu na barskoj stolici, a uz haljinu je ukompletirala i trenutno veoma popularne duge čizme od lateksa. Odabrala je špicasti model sa visokim tankim potpeticama. Takođe, pevačica se odlučila i za crno-zlatnu tašnicu od sličnog materijala.

- Back to black - (povratak u crno), kratko je napisala Badrićeva, aludirajući na boju garderobe, ali i na veliki hit pevačice Ejmi Vajnhaus.

Nina je dodala i haštag #Nina Badrić #dani i godine #Beograd, pa izgleda da je ovih dana posetila i našu prestonicu.

 

 

Instagram profil popularne hrvatske pevačice u trenu je planuo, a fotografija je u rekordnom roku dobila više od 12.000 sviđanja, dok su se komentari smenjivali.

- Može li jedna "Beogradska arena" uskoro?!

- Alooo, Badrićeva, pa prezgodna si, znaš li to?!!

- Najlepša fotografija ikada, zadivljena sam vašom lepotom, Nina!

- Koliko ti ovo dobro stoji!

- Bila i ostala prava dama.

- Žena koja je definicija ženstvenosti i lepote.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)