Zanimljivosti

TRANSFORMACIJA ANE KOKIĆ O KOJOJ SVI GOVORE: Objavila snimak bez trunke šminke, a onda su usledili neočekivani komentari (FOTO+VIDEO)

Pevačicim Instagram u trenu planuo: "Ovako izgleda kada je žena srećna i ispunjena!"

04.11.2023 10:28

TRANSFORMACIJA ANE KOKIĆ O KOJOJ SVI GOVORE: Objavila snimak bez trunke šminke, a onda su usledili neočekivani komentari (FOTO+VIDEO)
FOTO: ATA images

Pevačica Ana Kokić (40) osim impozantnog glasa ima i brojne druge talenete i to od plesa do glume. Ona prema mišljenju mnogih, nije dozvolila da je ponese popularnost i ostala je ista do današnjih dana. Javnost budno prati svaki njen korak, budući da od razvoda od bivšeg vaterpoliste Nikole Rađena, nije viđena u društvu drugog muškarca.

Kokićevoj nije strano da objavi snimak ili fotografiju na Instagramu na kojoj je bez trunke šminke. Ona voli sopstvene transformacije, a ne libi se ni da ih podeli sa pratiocima kojih na Instagramu broji 185.000. Tako je usledila nedavna objava na kojoj je Ana u crnoj sportskoj majici i bez trunke šminke, dok ima neobavezno vezanu kosu, a posle toga usledio je veleobrt.

Tranformacija koja sledi prikazuje Kokićevu u krajnje glamuroznom izdanju. Ona ima šminku na kojoj dominira jarko crveni karmin, koji posebno lepo stoji plavušama. Oči su svedenijih nijansi senki, ali savršeno iscrtanog ajlajnera, dok je kosa sređena i pada u vidu dugih stilizovanih talasa. Usledila je i elegantna toaleta koja se tek delimično vidi, ali primetno je da je kreacija crna i da ima providne rukave koji su u predelu ramena protkani cirkonima, dok u predelu grudi sledi niz karnera. 

- Spremna za večeras - stoji u opisu objave.

instagram-anakokicmusic

Ana Kokić bez šminke i sa šminkom

Video je u kratkom roku dobio više od 3.000 sviđanja, dok je za Anin izgled kako bez, tako i sa šminkom usledila salva pohvala.

- Meni si pet puta lepša bez šminke.

- Bože, koliko si lepa bez šminke!

- Meni je ova žena uvek bila prelepa.

- Preslatka si!

- Ovako izgleda kada je žena srećna i ispunjena.

- Kakvo predivno stvorenje.

- Pa kome se ona ne bi svidela?

- Baš, baš lepa žena!

Kokićeva se posle razvoda, bar u javnosti, nije pojavila ni sa jednim muškarcem, ali evo i šta misli povodom nove ljubavi.

- Meni je život poslednjih godina nekako drugačiji. Kada izađem iz kuće onda radim, a kada sam kod kuće onda provodim vreme sa porodicom i bliskim prijateljima. Nemam prilike da izlazim toliko i upoznajem nove ljude. Ja sam stara škola, ne prihvatam udvaranje preko društvenih mreža. Ako hoćeš da mi se udvaraš, priđi mi, predstavi se, kaži nešto. Na prvi pogled mora nešto da te čačne, nešto da ti se dopadne, da bi nastavili konverzaciju. Nisam spremna za novu ljubav, jednostavno, imam druge prioritete u životu i ne razmišljam o tome. Nisam raspoložena za tako nešto sada, nemam vremena, ali biće valjda jednog dana - odgovorila je svojevremeno Ana za medije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)