Zanimljivosti

JELISAVETA ORAŠANIN POMPEZNO DANIMA SLAVI ROĐENDAN: Došla je u pratnji muškarca koji nije njen muž, a osmeh nije skidala sa lica! (FOTO+VIDEO)

Deo slavlja lepa glumica provela je i sa mamom, jer su po svemu sudeći rođene isti dan.

13.11.2023 18:00

JELISAVETA ORAŠANIN POMPEZNO DANIMA SLAVI ROĐENDAN: Došla je u pratnji muškarca koji nije njen muž, a osmeh nije skidala sa lica! (FOTO+VIDEO)
ATA images

Glumica Jelisaveta Orašanin (35) letos se vratila iz Bolonje u Srbiju, pošto je njen suprug, košarkaš Miloš Teodosić, potpisao ugovor sa Crvenom Zvezdom. Od kada se vratila u rodni grad izgleda da uživa u putovanjima, izlascima i proslavama. Poslednja u nizu bila je višednevna proslava njenog rođendana koji je zvanično danas.

Detalj koji je iznenadio mnoge je da je u opisu slavljeničkih fotografija glumica pozirala sa majkom, a kratko je napisala na svom Instagram nalogu: “Srećan nam rođendan mama!” Izgleda da je Orašaninova imala tu sreću da se rodi na rođendan svoje mame.

Poznata glumica je nedavno posvetlela kosu i iz brineta se ofarbala u boju meda i izvukla svetle pramenove. Mama joj je takođe žena izrazito svetle boje kose, a konačno je jasno na koga liči lepa glumica. Jelisaveta je uz široki osmeh na licu pozirala uz majku, koju je na jednoj od fotografija držala za ruku.

Za proslavu maminog ali i svog rođendana glumica se opredelila za neobičnu zelenu bluzu koja je bila asimetrična, imala je samo jedan rukav, dok su joj druga i rame bili goli. U prvom planu bila je i torta za dve dame, koja je bila ukrašena prirodnim cvećem među kojim su dominirale ruže. Čestike su usledile sa svih strana, a prve su joj čestitale glumice Sloboda Mićalović, Danica Maksimović, kao i manekenka Sofija Milošević

 

 

Jelisaveta je nedavno objavila fotografije i video iz noćnog provoda, pa je očigledno da je rođendansko slavlje otpočelo još danima pre zvaničnog rođendana. Sve je zaintrigiralo i sa kim je lepa glumica proslavila divan dan. Sa njom je bio televizijski i pozorišni producent, Ljubomir Dorontić, poznatiji na društveni  mrežama kao Coka Broz.

Orašaninova je tu noć obukla uske crne pantalone koje su delovale kao da su helanke, dok je u gornjem delu imala crni top. Majica u vidu rolke padala je tik ispod grudi otrkivajući zategnut glumičin stomak, a preko svega ponela je duži crni sako i crnu torbu. Detalj koji je zaokružio celokupan stajling bile su čizme od lateksa koje su dosezale do polovine butina.

Komentari su odmah preplavili njen Instagram nalog, a mnogi su poželeli da se nađu u Jelisavetinoj koži.

- Ma zgodnice i lepotice - poručila joj je glumačka diva Danica Maksimović.

- Ti i Coka ste ona bombastična kombinacija koja se pojavi, pa vas svi ogovaramo!  

- Vauuuu, kakve čizme!

- Perfektan stajling, a čizme za 10!

- Kakava mačka!

- Želela bih da živim tvoj život - poručili su joj fanovi.

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)