Zanimljivosti

SNAŽNA PORUKA DRAGANE MIĆALOVIĆ NIKOGA NIJE OSTAVILA RAVNODUŠNIM: "Gologruda je išla na vetrenjače, znala je unapred kako stvari stoje" (FOTO)

Glumičini fanovi su odmah reagovali i uputili joj reči od kojih bi se svako raznežio.

29.09.2023 18:02

SNAŽNA PORUKA DRAGANE MIĆALOVIĆ NIKOGA NIJE OSTAVILA RAVNODUŠNIM: "Gologruda je išla na vetrenjače, znala je unapred kako stvari stoje" (FOTO)
foto: vladimir lukić

Glumica Dragana Mićalović (32) pokupila je simpatije gledalaca igrajući u brojnim domaćim serijama. Možda je u početku javnosti bila interesantna kao mlađa sestra poznate glumice Slobode Mićalović, ali gluma i lepota, kao i gracioznost su je ubrzo izdvojili kako od Slobode, tako i u odnosu na koleginice njene generacije. Ona je tako ubrzo postala veoma istaknuta pozorišna, a potom i filmska glumica.

Poslednja objava prikazuje Mićalovićevu u veoma gracioznom izdanju, na koje nisu ostali umuni njeni pratioci kojih na Instagramu broji 337.000. Dragana u objavi ima crnu korset haljinu i interesantan komplet nakita u vidu ogrlice i minđuša. Od šminke dominira bordo karmin, dok je dugu kosu podigla u visoku elegnatnu punđu.

Gologruda je išla na vetrenjače, znala je unapred kako stvari stoje, ali nije razumela nikad poruku jednakosti između krvotoka i Severnjače. Pa je ko znak pakosti ko proste ljudske pomije shvatila stvari, umesto da razjednači davanje sebe s davanjem anatomije. Bolovala je od modrica snova, mašte i nadanja, nikad - stvarnost - postalih i jedino je u tome bila slična svakoj koja je mislila da je različita od ama baš svih ostalih... Rastko Petrović - napisala je Dragana u opisu ove fotografije.

Objava je u trenu dobila oko 5.000 sviđanja, a njeni fanovi odmah su uočili simboliku poruke i pohitali u odeljak za komentarisanje.

- Ti i jesi različita, od ama baš svih ostalih.

- Čarobno.

- Različita si, ali posebna.

- Prava princeza.

- Dama.

- Svaka reč ovde dalja je suvišna.

- Lepotica.

Podsećamo da se Dragana nedavno pojavila i kao plavuša u ulozi Merilin Monro, a sve zarad pozorišne predstave “Neki to vole vruće”. Mnogi su se složili da se u toj ulozi odlično snašla i da joj plava kosa odlično stoji.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)