Zanimljivosti

ŠTA SE DESILO SA ŠAKIROM? Internetom kruže snimci koji su šokirali javnost (VIDEO)

Dva puta ćete protljati oči kada pogledate video.

09.07.2023 15:01

ŠTA SE DESILO SA ŠAKIROM? Internetom kruže snimci koji su šokirali javnost (VIDEO)
Printscreen/TikTok/shakira_ia

Populanost i ime koje izgrade mnoge zvezde teško da bi ko mogao da zaseni. Kod nekih je to specifičan glas, kod drugih karakterističan ples. Šakira je pre više od dve decenije zaludela svet svojim plesom i egzotičnom lepotom na koju nije ostao niko imun.

Printscreen/TikTok/shakira_ia

Jedna devojka je na TikTok mreži pokazala neverovatne sličnosti sa poznatom muzičkom zvezdom

Muški deo pOpulacije je sa iščekivanjem uvek gledao njene spotove i pojavljivanja, dok su žene pokušale da prekopiraju njen plesni pokret. I dok je nekim damama uvijanje kukovima, kakvo je karakteristično za ovu Kolumbijku, išlo od ruke, druge nisu mogle da stanu na crti poznatoj muzičkoj zvezdi 

Ipak, postoje one koje savršeno mogu da je odglume, a negde i da "prevare" većinu ljudi koji misle da je u pitanju original. Jedna Tiktokerka je pokazala da neverovatne sličnosti među ljudima zaista postoje i da svako od nas može imati svog dvojnika tamo negde na drugom kraju sveta. Na profilu pod nazivom "Šakira" jedna devojka objavljuje snimke kako pleše i kako ima neverovatne sličnosti sa poznatom pevačicom.

Plava kosa i krupne plave oči kao i prepoznatljiv osmeh mnoge su ostavili u čudu misleći da je reč o pevačici. Ipak njeno slabije umeće u plesu u odnosu na Kolumbijku, razbilo je misteriju da je reč o realnoj Šakiri. Osim toga, devojka u opis profila naglašava kako je u pitanju nerealna Šakira i da je sve u svrsi parodije i zabave.

- Ona je zapravo ista ona.

- Šta?

- Liče mnogo, samo nedostaje koordinacije

- Jel to Šakirina mama?

- Ovo je zastrašujuće- komentarisali su korisnici mreže.

Većina njih je bila iznenađena tvrdeći da je neverovatno to što Šakira i ova devojka ne dele genetski materijal i nisu čak ni sa istog podneblja ali su njihove sličnosti neverovatne. Dok su mnogi tvrdili kako devojka izgleda kao da je sestra bliznakinja poznate zvezde, drugi su se osvrnuli na njen punačak izgled rekavši kako devojka ima sličnosti u fizionomiji ali da generalno fizičkim izgledom i figurom nije ni prići Šakiri.

 

 

Bilo je i onih koji su zbijali šale na račun njenog plesa koji je malo bio van takta. Ipak, devojka se potrudila da zabavi sve i da pokaže kako drugih "Šakira" ima i među običnim narodom. 

Budući da je u komentarima bilo najviše onih na španskom jeziku, mnogi dovode ove sličnosti u neku moguću blisku vezu devojke koja je sa tamošnjih prostora, sa poznatom Kolumbijkom.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)