Zanimljivosti

DUGE NOGE U MREŽASTIM ČARAPAMA I CRVENI KOŽNI MINIĆ: Srpsku glumicu nikada nismo videli u ovako provokativnom izdanju, muškarci gledali u neverici (FOTO)

Marija Vicković godinama nosi laskavu titulu jedne od najlepših dama srpske glumačke scene.

06.07.2023 20:01

DUGE NOGE U MREŽASTIM ČARAPAMA I CRVENI KOŽNI MINIĆ: Srpsku glumicu nikada nismo videli u ovako provokativnom izdanju, muškarci gledali u neverici (FOTO)
ST/Nikola Mutić

Marija Vicković (42) je filma, televizijska i pozorišna glumica. Više od dvadeset godina deo je javnog života, a njena karijera bila je u zenitu nakon glavne uloge koju je imala u filmu "Pogled sa Ajfelovog tornja" za koju je dobila i nagradu Zlatna mimoza.

Osim talenom, glumica je veliku pažnju javnosti privlačila i prirodnom lepotom kojom je plenila gde god da se pojavi. Dodatno intrigira time što se o njenom privatnom životu gotovo ništa ne zna. Tokom dve decenije bavljenja javnim poslom uspela je da intimu sačuva u svoja četiri zira, a mnogo je bilo onih koji su želeli da znaju zbog čega je toliko misteriozna.

Poslednjih godina Marija je imala nekoliko televizijskih uloga te je ponovo u žiži intersovanja. Glumica neke zanimljive detalje iz privatnog života s vremena na vreme objavljuje na društvenim mrežama gde komunicira sa svojim fanovima kojih je sve više. Jedna fotografija privukla je posebno pažnju, a na njoj je glumica u veoma provokatnom izdanju. Naime, na sebi ima crvenu mini kožnu haljinu, mrežaste čarape i crne cipele na visoku štiklu. Moramo priznati da je u ovakvom izdanju još nismo videli.

 

 
 
 
 

 

Marija je otkrila da je ovakav stajling bio deo snimanja scena za seriju "Radio Mileva" u kojoj je smušenu profesorku Nataliju, ćerku glavne junakinje. Ova fotografija imala je skoro 4.000 lajkova i više od 100 komentara.

-Glumica kreće u avanturu života -

-Prelepa žena a savršeno glumi -

- Lepe noge imaš-

-Se*s bomba mala -

-Pravi si medić - samo su neki od brojnih komentara glumučinih fanova.

Dok odmara od projekata, Marija uživa na plažama Crne Gore gde upija baterije za nove radne obaveze. Doduše, kao i uvek, nije želela da otkriva ko joj pravi društvo na ovom putovanju. Marija svoje partnere čuva daleko od očiju javnosti kao i članove porodice koji nikada nisu bili deo javnog života.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)