Zanimljivosti

OČAJNIČKI POTEZ PRINCA HARIJA: Ostavlja Megan i odlazi u Afriku kako bi zaradio novac posle poslovnog debakla! (FOTO)

Supružnici su od Netfliksa dobili 21 milion evra, a ostatak nakon zaostalog sadržaja koji duguju kompaniji.

30.06.2023 17:16

OČAJNIČKI POTEZ PRINCA HARIJA: Ostavlja Megan i odlazi u Afriku kako bi zaradio novac posle poslovnog debakla! (FOTO)
Profimedia, Press Association

Princ Hari navodno planira putovanje u Afriku bez Megan Markl kako bi snimio novi dokumentarac za Netfliks. Vojvoda od Saseksa želi da snimi samostalni film, koji je inspirisan životom njegove majke, tragično nastradale princeze Dajane.

l

Princeza Dajana je kratko pre smrti obišla kontinent kao deo kampanje za podizanje svesti o broju neeksplodiranih mina. Još uvek nije poznato u kojem smeru će ići dokumentarac, ali prema navodima Pejdž Siks, Hari će ići njenim stopama. Međutim, planovi su navodno odloženi zbog trenutnog štrajka pisaca u Sjedinjenim Američkim Državama.

Profimedia/Printscreen

Princ Hari posetiće afrički kontinent kao što je to svojevremeno učinila i njegova majka Dajana

Princ Hari ima dugogodišnju vezu sa Afrikom, čak je i svoju sadašnju suprugu Megan odveo u Bocvanu na kampovanje. On je osnovao humanitarnu organizaciju "Sentebale" zajedno sa princem Sisom iz Lesota, koja pomaže afričkim siročićima.

-  U Africi se osećam kao kod kuće i voleo bih da ovde provodim više vremena - rekao je Hari jednom prilikom. 

 

Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa, koji su konačno napustili Frogmor Kotadž u Vindzoru ove nedelje, navodno su dobili samo 21 milion evra, a ostatak će dobiti samo ako proizvedu sadržaj koji će biti dovoljno interesantan i moći da parira njihovoj dokumentarnoj seriji, otkrio je izvor iz industrije.

Izvor je rekao da je Netfliks zadovoljan gledanošću serije "Hari i Megan" i to dokazuje da novo ostvarenje može biti hit ako pronađu pravi format, u suprotnom novac im neće biti isplaćen. Međutim, par se neće suočiti s javnim raskidom ugovora, kako se dogodilo sa Spotifajem

- Neće biti naslova koji izazivaju pažnju i javnog raskida ugovora. Netfliks je bio zadovoljan njihovom dokumentarnom serijom i želi da sa njima ima lepu saradnju u budućnosti, ali ostatak ugovora zavisi od njihovih ideja - dodao je dobro obavešten izvor iz industrije. 

Harijeva serija "Heart of Invictus" trebala ba da se emituje u avgustu, ali Meganina animirana serija "Pearl" je otkazana. 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)