Zanimljivosti

MEGAN MARKL NA STUBU SRAMA, DA LI JE OVO KRAJ NJENE KARIJERE? Slavni holivudski agent progovorio o njenim sposobnostima, ovo je prava istina! (FOTO)

Pad popularnosti može da bude konačni udarac za samostalnost i slavu vojvode i vojvotkinje od Saseksa.

28.06.2023 15:00

MEGAN MARKL NA STUBU SRAMA, DA LI JE OVO KRAJ NJENE KARIJERE? Slavni holivudski agent progovorio o njenim sposobnostima, ovo je prava istina! (FOTO)
Tanjug/AP, Youtube/Chicago Ideas

Talenat Megan Markl doveden je u pitanje od strane izvršnog direktora agencije "Junajted Talent Ejdžnsi" (United Talent Agency), Džeremija Cimera, tokom intervjua prošle nedelje.

Najpoznatiji agent iz Holivuda izneo je svoje mišljenje nakon što je "Spotifaj" iznenada prekinuo saradnju sa vojvotkinjom od Saseksa i njenim suprugom princem Harijem, nakon što je otkazan njen podkast "Arhetipovi" posle samo jedne sezone.

- Ispostavilo se da Megan Markl nije bila sjajan audio - talenat, niti bilo kakav talenat - izjavio je Cimer za sajt "Semafor" kada su ga pitali o otkazivanju podkasta.

- Samo zato što ste poznati, ne znači da ste odlični u nečemu - dodao je on.

Inače, Cimerova agencija je jedna od najuticajnijih u Holivudu i sarađuje sa brojnim poznatim ličnostima od glumaca Džonija Depa (60) i Harisona Forda (80) do pevačice Meraje Keri (54).

U decembru 2020. godine, Hari i Megan su potpisali višegodišnji ugovor o podkastingu vredan oko 20 miliona dolara sa "Spotifajem".

Sa svojom producentskom kompanijom "Arčevel Audio" (Archewell Audio), par je proizveo "Arhetipove", koji su bili vođeni od strane Megan i emitovani su avgustu 2022. godine. Ovaj podkast odmah je postao hit, osvojivši prva mesta na Spotifajevim listama u sedam zemalja, uključujući SAD i Veliku Britaniju, a u njima su učestvovale poznate zvezde poput Serene Vilijams, Maraje Keri i Paris Hilton. 

Ranije ovog meseca, "Spotifaj" i "Arčevel Audio" (Archewell Audio) su zajedničkom izjavom saopštili da su odlučili da prekinu saradnju. Raskid partnerstva je došao nakon vesti da "Arhetipovi" nisu obnovljeni za drugu sezonu.

Izvor je nedavno rekao da  "Arčevel Audio" (Archewell Audio) neće dobiti punu isplatu od 20 miliona dolara, zato što Megan i Hari nisu uzvratili dovoljno sadržaja da bi ispunili uslove ugovora.  

Takođe su se pojavile informacije da Megan nije dovoljno radila na podkastima, što je potvrđeno od strane višeg izvršnog direktora Spotifaja Bila Simonsa. Takođe je aludirao na incident koji je imao sa Harijem na "Zumu"  kada su navodno pokušali da izmene ideje za podkaste.

 

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)