Zanimljivosti

NOVI PAKLENI PLAN MEGAN MARKL! Nakon što je izgubila 20 miliona dolara zbog Spotifaja, skovala je scenario kako da od jedne objave zaradi 235.000 evra, NA UDARU ČARLS?

Vojvotkinja od Saseksa, kako piše Dejli mejl, neće prezati ni od novih napada na britansku kraljevsku porodicu samo da bi postala najuticajniji i najplaćeniji influenser na svetu.

19.06.2023 17:01

NOVI PAKLENI PLAN MEGAN MARKL! Nakon što je izgubila 20 miliona dolara zbog Spotifaja, skovala je scenario kako da od jedne objave zaradi 235.000 evra, NA UDARU ČARLS?
Tanjug/AP

Megan Markl (41) nije gubila vreme nakon što su ona i njen suprug princ Hari okončali saradnju sa striming gigantom Spotifajem i navodno ostali bez 20 miliona dolara. Naime, vojvotkinja od Saseksa rešila je da dobro unovči svoje ime i položaj, pa je skovala plan kako da se vine u vrh internet zvezda.

Prema proceni marketinških stručnjaka, Megan bi mogla da postane najpoznatija i najuticajnija influenserka na svetu, budući da bi zarada mogla da joj se kreće i do 235.000 evra po objavi. 

Ap photo

Megan Markl je rešila da sa trona najboljih influensera "skine" čak i Kardašijanke

Angažovala prijateljicu

Kako piše britanski Dejli mejl, plan Marklove je da sa trona "skine" sestre Kardašijan, ali i Dženifer Lopez i Gvinet Paltrou, a njena kampanja će ići u više pravaca. Prema rečima izvora koji je blizak paru, Megan se smeši višemilionska saradnja sa čuvenim modnim brendom Dior. 

Ona je, inače, fan te kuće i uložila je napore da se nađe na listi prioriteta među poznatim ličnostima koje će Dior angažovati u svojoj kampanji. Ukolko uspe u svom naumu, procena je da će zaraditi milione. Dovoljno je reći da je Džoni Dep dobio 15 miliona dolara za reklamiranje Diorovog parfema, a Megan puca daleko iznad toga.

Vojvotkinja od Saseksa ništa ne prepušta slučaju pa je za marketing angažovala blisku prijateljicu, Viktoriju Džekson, koja je udata za Bila Gatija. U pitanju je vlasnik najčuvenije marketinške agencije koja je pomogla bivšem supermodelu Sindi Kraford da napravi imperiju vrednu 93 miliona evra. Agencija stoji i iza Dženifer Lopez i njene kozmetičke linije Džej Lo bjuti.

- Megan i Viktorija su veoma bliske. Ako neko može da pomogne Megan da razvije brend za negu kože ili šminku, to su Viktorija i Bil - rekao je izvor blizak princu Hariju i njegovoj supruzi.

Netflix

Princ Hari i Megan otkrili su neke od najprljavijih tajni britanske kraljevske porodice u svom dokumentarcu

Šta će reći Čarls?

Prema procenama marketinših stručnjaka, Megan bi veoma brzo mogla da ponovo aktivira i svoju internet stranicu koju je pokrenula 2014. i na kojoj je promovisala zdrav život, ali je profil ugasila 2017. kad se verila s princem Harijem. Ona je, naime, obnovila svoj zaštitni znak i planira da bude bolja od glumice Gvinet Paltrou, koja je na savetima za zdrav život zaradila 234 miliona evra.

- Megan bi mogla da postane jedan od najuticajnijih influensera, ako ne i najplaćeniji na svetu. Već je jedna od ljudi o kojima se najviše priča i koji se fotografišu, u čemu ona vidi priliku da maksimalno iskoristi svoju popularnost i na tome debelo zaradi - procene su marketinških stručnjaka.

Nema sumnje da vojvotkinja ima maksimalnu podršku svog supruga, princa Harija, iako će se na taj način njihovi poslovni putevi razdvojiti.

- On sve više izgleda kao jelen koji se paralizovao isperd farova automobila za čijim volanom sedi Megan. Njega jedino zanima šta će ona da kaže, zbog čega je i došao u situaciju da je u nikad gorim odnosima sa ocem, bratom i kompletnom porodicom u Britaniji - rekao je izvor blizak odbeglom kraljeviću. 

Pitanje je šta će na sve reći kralj Čarls jer je jasno da se Megan neće libiti ničega samo kako bi ostala u žiži javnosti jer joj to donosi ogroman novac. Mnogi se zato pitaju da li je to još jedan šamar kraljevskoj porodici nakon Netfliksovog dokumentarca u kome su ona i Hari razotkrili prljav veš kraljevske britanske porodice. 

- Poznajući Megan od nje se sve može očekivati, pa i novi napadi na kraljevsku porodicu, samo da bi ostala u centru pažnje - rekli su izvori bliski britanskoj kraljevskoj porodici. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)