Zanimljivosti

ZVEZDA HARIJA POTERA POZIRALA GOLA U DEVETOJ DECENIJI: Čuvena Britanka glumila je i u SRPSKOM FILMU, a sad se razgolitila za Vog! (FOTO)

Mirijam Margolis (82) je osim obnaženog tela otkrila i da zbog čega se nikada nije stidela što je gej.

14.06.2023 13:52

ZVEZDA HARIJA POTERA POZIRALA GOLA U DEVETOJ DECENIJI: Čuvena Britanka glumila je i u SRPSKOM FILMU, a sad se razgolitila za Vog! (FOTO)
Profimedia

Britanska glumica Mirijam Margolis (82), koja se proslavila ulogom profesorke Pomone Mladice u filmskoj franšizi o Hariju Poteru, skinula se naga u devetoj deceniji. Ona je pozirala potpuno gola sa s bisernom ogrlicom oko vrata za Britanski Vog.

Čuvena glumica tako je sedela za stolom sa vragolastim osmehom na licu, a nage grudi je "sakrila" krofnama. Ona je i na naslovnoj strani specijalnog Vogovog izdanja "Prajd" otvoreno govorila o svojoj gej orijentaciji, ali i da je u fazi života kad o smrti razmišlja svaki dan. Zato je naglasila koliko je srećna kad se ujutru probudi. 

"Volim lice, ali ne i telo"

Mirijam je priznala da voli svoje lice, ali ne i telo.

- Sviđa mi se moje lice. Mislim da je ljubazno, otvoreno, toplo i nasmejano. Ali mrzim svoje telo, spušten stomak i male, kratke noge. Nisam oduševljena, ali treba izvući najbolje iz toga. Morate učiniti najbolje što možete - rekla je Mirijam za britanski Vog.

Ona je otkrila da će uskoro ići u bolnicu kako bi joj ugradili stent, ali smatra da to nije ništa strašno u njenim godinama.

- Kad si mlad ne razmišljaš o smrti. U suštini misliš samo o provodu i narednom intimnom odnosu. Sada mnogo razmišljam o smrti i to svaki dan. Svakog jutra kad se probudim pomislim: "Hmm... još jedan dan!", to je dar koji nisam očekivala - iskrena je bila čuvena glumica.

Baka Vera u srpskom filmu

Mirijam ne krije da je gej, a u braku je sa australijskom istoričarkom Heder Saterlend koja se drži podalje od medija.

- Nikad me nije bilo sramota da priznam da sam gej. Znam da to nije kriminal, to sam jednostavno ja - naglasila je ona. 

Mirjam se prisetila i trenutka u kom je priznala roditeljima da je gej. Otkrila je da ih je to jako povredilo i da ju je njena majka naterala da se zakune na Toru (pošto je Jevrejka) kako više nikad neće spavati sa ženom. U intervju je priznala i da je moda nikad nije interesovala, iako je završila na naslovnoj starni najprestižnijeg modnog magazina na svetu.

- Imam prijatelja koji mi šije odeću. Uglavnom su to udobni komadi, kardigani. Već imam sasvim dovoljno krpica za ovaj život - dodala je ona.

Čuvena glumica i dobitinica BAFTA nagrade igrala je baka Veru u filmu Stevana Filipovića "Pored tebe". To je zvanično njena poslednja uloga na velikom platnu.

- Kad sam upoznala Stevana Filipovića pomislila sam kako je on jedan interesantan, mlad čovek, pun ideja i veoma angažovan. Veoma mi se dopao i pomislila sam da bih volela da radim s njim. Nadala sam se da će se ukazati prilika da sarađujemo, što se dogodilo. Volim Srbiju i srpski narod - rekla je ona tada. 

Podsećamo, Mirijam je igrala baku glavne junakinje, jugonostalgičarku koja je došla iz Mančestera. Sam reditelj bio je očaran njenim šarmom, duhovitošću, ali i kako je savladala srpski jezik za potrebe uloge.

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)