Zanimljivosti

O ČEMU TO PEVA ANA KOKIĆ NAKON ŠTO JE RAĐEN DOBIO DETE S NOVOM PARTNERKOM? Svi se pitaju šta je atraktivna pevačica želela da kaže ovim rečima! (FOTO)

Poznata muzičarka izazvala je salve komentara na Instagramu nakon što je otkrila deo teksta novog singla.

22.05.2023 14:01

O ČEMU TO PEVA ANA KOKIĆ NAKON ŠTO JE RAĐEN DOBIO DETE S NOVOM PARTNERKOM? Svi se pitaju šta je atraktivna pevačica želela da kaže ovim rečima! (FOTO)
FOTO: ATA images

Pevačica Ana Kokić (39) pleni i glasom i stasom gde god se pojavi, a za svaki njen nastup traži se karta više. To nimalo ne čudi zato što je atmosfera uvek na najvišem nivou. Džepna Venera, kako je pojedini zovu, dokazala je da pored zgodnog tela i lepog lica raspolaže i odličnim glasovnim mogućnostima i zavidnim plesnim veštinama. To sve pevačica je i pokazala u šou takmičenju "Tvoje lice zvuči poznato", nakon kog joj popularnost samo raste. 

Ana je uveliko razvedena od bivšeg vaterpoliste Nikole Rađena koji je nedavno iz drugog braka dobio sina. On se drugi put oženio takođe pevačicom, a u pitanju je Milica Ristić. Milica je slične visine i građe kao Ana, pa je jasno da bivši vaterpolista ima određeni ukus za žene. Kokićeva je navodno i čestitala srećnom paru, ali njena poslednja objava izazvala je pravu pomamu na mrežama. Naime, ona je objavila delić nove numere, za čije reči su mnogi njeni fanovi naveli kako bi mogle da budu upućene upravo nekom bivšem.   

- Makar na minut, ti nama vrati nas… - Nemoj da se ljutiš @jovana_radosavljevic što sam otkrila deo pesme “Malo” sam nestrpljiva!  - napisla je pevačica na Instagramu.

Uz novu nostalgičnu numeru usledio je i spot, pa je tako Kokićeva objavila serijal od 3 fotografije. Ona je u crnoj providnoj haljini od tila koja liči na ogrtače koji se nose na moru preko kupaćeg kostima. Donji deo se čak na vetru prilično otvorio otkrivši zgodne noge lepe pevačice, dok se u pozadini iza nje vidi peskovit predeo. Ana drži skupljene ruke i gleda tužno kako bi se uklopila u celokupan ambijent pesme.

Ono što je svima prvo palo napamet je upravo deo numere koju je Ana i otkrila fanovima. Mnogi su se tako zapitali kome li je to lepa pevačica posvetila pesmu? Budući da se posle Rađena u njenom životu nije pojavio drugi muškarac, bar koliko su mediji upućeni, odmah su krenula nagađanja da ona zapravo žali za bivšim suprugom. Kako drugačije prokomentarisati reči “Makar na minut ti nama vrati nas”.

Fanovi, kojih samo na Instagramu ima 184.000, novu pesmu su dočekali s oduševljenjem.

- Koliko sam ja tek nestrpljiva -

- Prelepa si, želim ti uspeh s novom pesmom -

- Vau, ako može objavi što pre -

- Najlepša si -

- Divna si, blistaš -

- Ekstra, svaka čast -

- Najbolja pevačica provereno - ređale su se reakcije. 

Ana je poznata kao neko čiju karijeru nisu obeležili skandali i uplitanje medija, a, prema njenim rečima, ona živi kao sav prosečan svet.

- Moj život je prilično dosadan. Kod kuće sam jedna obična žena, ono što sam na sceni je moj posao koji zahteva da pokažem ljudima talenat koji je upakovan u nešto drugo od standardnog načina kojim živim - objasnila je ona, a kako će na nove stihove reagovati Rađen ostaje da se vidi.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)