Zanimljivosti

MARIJA VELJKOVIĆ NAJAVILA NOVI POČETAK: Lepa voditeljka napustila Beograd, društvene mreže se usijale od komentara (FOTO)

Poslednjih godinu dana dešavaju se brojne promene u životu zvezde kviza "Slagalica".

19.05.2023 10:08

MARIJA VELJKOVIĆ NAJAVILA NOVI POČETAK: Lepa voditeljka napustila Beograd, društvene mreže se usijale od komentara (FOTO)
foto: nebojša mandić

Voditeljka Marija Veljković (42) ne prestaje da privlači pažnju gde god se pojavi. Ona se pre godinu dana razvela od arhitekte Milana Milovanovića sa kojim ima troje dece i vratila se sa njima u svoj devojački stan. Tokom leta je potvrdila vezu sa glumcem Rastkom Jankovićem i priznala da joj je upravo on vratio osmeh na lice. Izgleda da je ta ljubav zaslužna i što Marija blista u svakoj odevnoj kombinaciji, dok je na malim ekranima viđamo širokog osmeha. 

Mariju svi znamo iz kviza "Slagalica", ali ona je uveliko na pripremama novih priloga za svoju narednu sezonu emisije "Novi početak" koja se emituje na RTS-u. Emisija koju vodi pruža joj mogućnost da poseti mnoge gradove naše zemlje, a ovaj put odluka je pala na južnu Srbiju i Surdulicu.

 

 

Izgleda da prohladni majski dani ne idu svima na ruku, pogotovo što je vreme nepredvidivo i nestabilno iz sata u sat. Lepu voditeljku to nimalo ne remeti, budući da je ona uvek spremna. Tako se Marija pojavila u crnoj uskoj haljini koja je gore u vidu rolke i dužine je do kolena. Pošto su i dalje primetno hladnija jutra, ona je obukla i jaknu pink boje, dok je od ubuće i u sred maja odluka pala na čizme do kolena. Veljkovićeva ih je savršeno uklopila uz celokupnu odevnu kombinaciju.

Takođe, prilično je bila zapažena i njena objava gde je u nekoj modernijoj varijanti narodne nošnje. Ona je tako ponela belu lanenu haljinu dužine do kolena koja ima čipkasti porub oko rukava i po obodu. Voditeljka je preko nje obukla duži crni prsluk koji je tipičan bio u srpskoj tradicionalnoj odeći, a kao potvrdu toga usledio je i pojas istog dezena. Marija je ponovo uz ovu narodnu nošnju obula duge ravne čizme, a upravo su one pomalo zasmetale pojedinima u celokupnom stajlingu. 

 

- Sjajna Marija -

- Lavica -

- Sve je lepo, al te čizme su odvratne -

- Uživaj u lepom vremenu -

- Naša prelepa Mara -

- Svakim danom si sve lepša i mlađa! Ova frizura ti savršeno pristaje -

- Marija prosto isijava sa fotografije -

- Uvek najlepši prizor -

- Žena, majka, kraljica - bili su samo neki od komentara na njenu objavu na Instagramu.

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)