Zanimljivosti

DA LI SE SEĆATE SUZAN BOJL KOJA JE 2009. ODUŠEVILA SVET U ŠOU "JA IMAM TALENAT"? Evo kako danas izgleda, potpuno neverovatno! (FOTO/VIDEO)

Domaćica koja je na muzičkom takmičenju iznenadila i rasplakala gotovo sve posetila je nedavno Irsku, kada je fotografisana, a mnogi se slažu da je drastično promenila izgled.

29.03.2023 22:04

DA LI SE SEĆATE SUZAN BOJL KOJA JE 2009. ODUŠEVILA SVET U ŠOU "JA IMAM TALENAT"? Evo kako danas izgleda, potpuno neverovatno! (FOTO/VIDEO)
Profimedia

Skromna domaćica iz Škotske, Suzan Bojl (61), kada je 2009. godine stupila na scenu šou programa "Britanija ima talenat" niko nije mogao ni da zamisli kakav moćan glas ta žena zapravo ima. Pažnju prisutnih najpre je privukao njen skroman izgled zbog čega su joj se mnogi podsmevali, međutim onog trenutka kada je zapevala zavladao je muk. Njeno maestralno izvođenje pesme "I dreamed a dream" postalo je viralno gotovo preko noći i već u tom trenutku vrata šoubiza bila su joj širom otvorena. Emisije, gostovanja i snimanja albuma su usledili, a činilo se da se velika imena takmiče ko će sarađivati sa talentovanom samoukom pevačicom. Time je samo do prethodne godine zaradila čak 27 miliona evra.

Sredovečna žena neofarbane kose, prirodnih obrva, uz reči da želi da postane svetska zvezda, stupila je te 2009. godine na britansku muzičku scenu. Svojim moćnim glasom istog trenutka je svima zapušila usta i osvojila doslovno sve koji su je čuli. Ljudi u publici su plakali dok su je slušali kako peva numeru iz Jadnika. Žiri je, takođe, plakao, a "zvezda je rođena".

Snimak sa njene audicije sakupio je na stotine miliona pregleda. Ceo svet je bio uveren da je ona pobednica šoua "Britanija ima talenat", ali neočekivano ona je izgubila i iste večeri završila u duševnoj bolnici. Izašla je sa dijagnozom depresije, a nakon izlaska sa psihijatrije otišla je u manastir u Škotskoj. Pobeda u takmičenju joj je tada izmakla za dlaku, ali je ubrzo po završetku takmičenja objavila album koji je proglašen najprodavanijim debi albumom u Velikoj Britaniji svih vremena. 

Zavladalo je ogromno interesovanje za tu skromnu ženu koja je čitavog života samo maštala o tome da pokaže svima svoj talenat. Kada je izjavila da je nevina i da se nikad nije poljubila, popularnost joj je eksplodirala, a muškarci su je redovno zvali zbog čega je često menjala broj telefona.

Posle prvenca snimila je još sedam albuma, ali i transformisala izgled. Ofarbala se, promenila frizuru i počela sasvim drugačije da se oblači. Ona je u jednom trenutku kupila vilu u kojoj je pokušala da živi, ali nije mogla da se prilagodi novom okruženju pa se vratila u stari dom. Tada je kupila novu kuću od skromnih 137.000 evra i spojila je sa svojom starom u kojoj i dalje živi. Bojlova je, takođe, dvaputa nastupala pred kraljicom Engleske i to 2012. godine, pevala je na njenom dijamantskom jubileju, a zatim ponovo i na Igrama Komonvelta u Glazgovu, u Škotskoj, njenoj domovini. 

 

 

Suzan je na vrhuncu karijere dobila i ceo tim profesionalaca kojima je zaduženje bilo da od domaćice naprave zvezdu. Odjednom se ona zaista i pretvorila u jednu. Uvek je u najboljim komadima garderobe, sa sređenom frizurom i potpunim stajlingom. Prethodnih dana ona se pojavila u zapadnoj Irskoj. Naime tada je priznala da upravo tamo ima dosta familije i rođaka sa majčine strane. Odsela je u hotelu, a slučajnim prolaznicima nikako nije moglo da promakne da je njihova omiljena muzička zvezda upravo u irskom hotelu.

Suzan je smršala, ima uvek strogo ofarbanu kosu braon nijanse, a više nema nedefinisane lokne već isfeniranu kosu na paž, diskretno je našminkana i uvek nosi urednu i markiranu garderobu. Odavno i privatno ne izgleda kao domaćica, već u najmanju ruku kao profesorka klavira,  a to i prenosi i Dejli star.

Profimedia

Suzan Bojl danas

BONUS VIDEO:

Komentari (0)