Zanimljivosti

KIM BESINDŽER JE VAŽILA ZA NAJLEPŠU ŽENU NA SVETU: Dugo je nema u javnosti, a kada su je paparaci najzad uslikali usledio je tajac, mnogi su je jedva prepoznali! (FOTO)

Lepa glumica odavno ne dobija uloge, a razlog se krije u njenom sve težem psihičkom stanju i izgledu po kome je neprepoznatljiva!

26.03.2023 13:01

KIM BESINDŽER JE VAŽILA ZA NAJLEPŠU ŽENU NA SVETU: Dugo je nema u javnosti, a kada su je paparaci najzad uslikali usledio je tajac, mnogi su je jedva prepoznali! (FOTO)
Prntscrn/YouTube

Glumicu Kim Besindžer (69) su pre 40 godina upoređivali sa Merilin Monro i Brižit Bardo. Erotski film "Devet i po nedelja" u kome je glumila sa tada prelepim Mikijem Rorkom ju je proslavio i vinuo u sam vrh glumačkih se*s simbola. Ona se i kao talentovana glumica dokazala u filmovima "Betmen", dok joj je epski film "Poverljivo iz L.A.-a" doneo i Oskara. U novinama su se ređali naslovi poput onog: "I Bog stvori Kim". Smatrala se nerealnim, gotovo nedostižnim idealom lepote, talenta i se*sepila i niko tada nije mogao ni da nasluti da će ta slavna diva ubrzo pasti u zaborav. Kratko smo se obradovali kada se 2017. i 2018. godine pojavila u filmovima "Pedeset nijansi sive", ali to je bio samo mali povratak.

Zaista, Kim je bila toliko se*si da joj je i danas u Holivudu teško naći adekvatnu zamenu, pogotovo ukoliko se uzme u obzir njena nekadašnja potpuno prirodna lepota. Ona je još tokom osamdesetih bila u braku sa šminkerom Ronom Sanderom. Nakon toga bila je u strastvenoj vezi sa Ričardom Girom, a baš u to vreme je povukla i neke rizične poslovne poteze i izgubila ogroman novac, zbog čega je i proglasila bankrot. Najpoznatiji je njen brak sa glumcem Alekom Boldvinom koji je potrajao od 1993. do 2002. godine, a u kome su dobili ćerku Ajerland. Boldvin se potom oženio značajno mlađom fitnes-instruktorkom sa kojom je dobio čak sedmoro dece.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Basinger (@kim.basinger)

Slavnu glumicu na Instagramu prati 242.000 ljudi, dok ona često objavljuje predele, pejzaže i svoje fotografije iz mladosti ili bar deceniju ranije. Na celom profilu, niti na fan stranicama, ne se može naći skoro nijedna jedina fotografija na kojoj se Kim može videti kako trenutno izgleda i to nije nimalo slučajno. Naime, Besindžerova se dugo nije mogla videti ni u javnosti. Sticao se utisak kao da se krije od celog sveta, iako niko nije znao tačan razlog, sve do pre nekog vremena kada je slavna lepotica napravila izuzetak.

Ona se, zajedno sa dečkom Mičom Stounom, pojavila u Los Anđelesu, a povod je bila žurka dobrodošlice za bebu koju je organizovala njena trudna ćerka Ajerland Boldvin i to, ni manje ni više, već u striptiz klubu. Budući da se očekivao dolazak njene majke, a da gotovo niko nije video dugo Kim, paparaci su sa nestrpljenjem čekali ispred kluba. Kim, koja je svojevremeno dugo važila za jednu od najlepših glumica ikada, pojavila se u teget odelu, crnoj košulji i crnim oksfordicama. Bila je nasmejana, a vidno je i dalje imala izblajhanu kosu koja je bila ispravljena, ali lošeg kvaliteta, a lice je prekrila velikom količinom šminke i to ne slučajno.

Očigledno je da ni Kim nije odolela estetskoj hirurgiji, pa se tako njeno čelo čudno presijavalo, a više nego primetno je bilo da ona na pragu 8. decenije nema nijednu jedinu boru na licu. Oči su joj pak vidno upale i preterano smanjene zbog verovatno podizanja i liftinga lica, dok su jagodice preistaknute. Kim je pokušala da stavi masivnu količinu pudera i bronzera kako bi ispalo da je njeno lice produkt šminke, ali time je botoks samo još više došao do izražaja. Svi su se složili da nije ni senka žene kakva je bila i da je očigledno spas potražila u plastičnim operacijama, budući da od rane mladosti ima velikih psihičkih problema.

Glumica, naime, pati od agorafobije, što je strah od otvorenog prostora i boravka van svog stana. Vremenom je razvila i niz paničnih napada zbog toga i visoku anksioznost, a povrh svega od 2013. godine odbila je da konzumira bilo koje lekove za svoje poremećaje. Mnogi su je tako na tom događaju jedva prepoznali i mogli su da konstatuju da je slika i prilika nekadašnjeg filmskog partnera Mikija Rorka koji se takođe uništio brojnim plastičnim operacijama, dok je u njegovom slučaju tome prethodio veliki broj povreda na licu koje je zadobio tokom profesionalnog bavljenja boksom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Just Jared (@justjared)

- Jedva sam je prepoznala, šta se desilo sa njom? -

- Trebalo mi je nekoliko trenutaka da shvatim ko je na fotografiji! -

- Ženo, šta uradi to od sebe? -

- Od onakve vanserijske lepotice ostade ovo? -

- Sada je ista kao Miki Rork, mogu ponovo da snimaju film -

- Ali zašto prelepe žene rade ovo? -

- Bila je najlepša žena na svetu, a sada je nakaza -

- Liči na Frankeštajnovu nevestu! - bili su samo neki od komentara na fotografije paparaca.

Prntscrn/YouTube

Sa Mikijem Rorkom u filmu "9 i po nedelja"

BONUS VIDEO:

Komentari (0)