Zanimljivosti

MANEKENKA OBUKLA METALIK HALJINU I PONELA TORBICU SA ZLATNOM RIBICOM: A zatim je odlučila da skine gotovo sve sa sebe! (FOTO/VIDEO)

Popularna Hajdi Klum često ume i da nasmeje i da zapanji svoje milionske fanove, a to joj je i poslednjih dana pošlo za rukom.

25.03.2023 10:01

MANEKENKA OBUKLA METALIK HALJINU I PONELA TORBICU SA ZLATNOM RIBICOM: A zatim je odlučila da skine gotovo sve sa sebe! (FOTO/VIDEO)
Foto: Tanjug/AP

Slavna manekenka Hajdi Klum u junu puni 50 godina, što joj apsolutno nikada niko ne bi dao. Naime, ona je zgodna mama četvoro dece, a samo na Instagramu ima 10 miliona i 600.000 pratilaca. Ona se ne libi da i dalje kao decenijama ranije učestvuje kao manekenka, voditeljka ili članica žirija, dok retko propušta i prestižne modne, filmske ili muzičke svečanosti. Poslednji put pojavila se na dodeli nagrada "Fashion Trust Awards" u neobičnoj haljini na jedno rame. Kreacija je bila metalik i presijavala se, a na struku je imala predimenzionirani pojas koji je figuru, i inače zgodne manekenke, učinio još vitkijom.

Spektakularna srebrna haljina je jedna od poslednjih kreacija dizajnerke Kejt Barton, a osmišljena je tako da na Hajdinoj koži izgleda poput slivajućeg tečnog metala. Klumova je celu kombinaciju upotpunila srebrnim sandalama, glomaznim srebrnim prstenjem i crnom senkom na očima. Da bi haljina došla do izražaja, frizura je bila svedena i tipična za Hajdi. Duga plava kosa ravno isfenirana, sa šiškama. Ipak jedan detalj svima je zapao za oči.

Posetioci su na prvi pogled bili apsolutno sigurni da je Klumova ponela mini akvarijum sa sve zlatnom ribicom u njemu. Manekenka je i ranije umela da se našali sa publikom, tako da ni ovakav njen gest ne bi bio netipičan kada je o ovoj dami reč. Ipak, i torbica je delo poznate kreatorka Kejt Barton, a reč je o aksesoaru koji je okruglog oblika i zaista liči na mini akvarijum u kome je jedna ribica, koja je ipak plastična. Budući da je slavna manekenka ukinula komentare, na stranici dizajnerke je osvanula salva pohvala za ideju koju je ponela upravo poznata Hajdi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

- Hajdi Klum sa našom omiljenom tašnicom u vidu zlatne ribice - pisalo je u opisu.

Usledile su salve pohvala. 

- Totalno fantastično! -

- Bravo za ideju! I srećom ribica nije prava -

- Ne postoji osoba koja bi ovaj model i haljine i tašnice predstavila bolje od Hajdi -

- Haljina je fenomenalna, Kejt nas svaki put oduševi, a Hajdi izgleda kao boginja -

- Volim svaki pojedinačni detalj ovog stajlinga -

- Hajdi je pokidala, kao i uvek! -

- Moram da imam tu tašnicu! - bili su samo neki od komentara.

Hajdi je poznata kao manekenka koja ne samo što na modnoj pisti može da iznese gotovo sve što se od nje očekuje, već poseduje i veliku moć transformacije. Ona zbog toga, iako je na pragu 6. decenije, i dalje krasi naslovnice najprestižnijih svetskih magazina i pored brojnih decenijama mlađih lepotica, a tako je bilo i ovaj put. Klumova je objavila serijal fotografija, koje je samo naslovila sa: "Smejem se iznutra", aludirajući na činjenicu da je na svim fotografijama vidno ozbiljna zbog potrebe snimanja. Na naslovnoj slici ona je u krem haljini sa perjem, koja u gornjem delu jedva da prikriva njene grudi, a povrh svega Hajdi ju je zadigla maltene do prepona. Primetno je i da manekenka skoro uopšte nema šminku, osim tena i rumenila, dok joj je bujna kosa skupljena u strogo zalizanu pletenicu.

Hajdi je samo na pojedinim fotografijama recimo u dugoj pamučnoj beloj haljini na kojoj je cela mokra, cedi kosu, dok ispod haljine vidno nema nikakav veš. Tu je i slika na kojoj je manekenka u retro zlatnom jednodelnom kupaćem kostimu koji je toliko izrezan i u predelu dekoltea i bokova da ističe sve adute lepe manekenke. Mnogima je pak najinteresantnija ona fotografija na kojoj je Hajdi u braon rolki, dok ima minimalno šminke, retro minđuše u boji zlata i zalizanu frizuru i vidu strogih talasa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Prasad na prodaju

25.03.2023 12:50

Zlatna ribica...