Zanimljivosti

EVO KAKO ANA ŠTAJDOHAR IZGLEDA BEZ ŠMINKE: Ovakvo pevačicino izdanje još nismo videli, komentari ne prestaju da se nižu (FOTO)

Mnogi komentarišu da je prirodna lepotica.

14.03.2023 15:31

EVO KAKO ANA ŠTAJDOHAR IZGLEDA BEZ ŠMINKE: Ovakvo pevačicino izdanje još nismo videli, komentari ne prestaju da se nižu (FOTO)
ATA images

Pevačica Ana Štajdohar godinama je na muzičkoj sceni te smo navikli da je viđamo tip-top sređenu. Poslednjih godina voli da eksperimentiše sa neobičnim stajlinzima koje obično prati i nešto jača šminka.

instagram.com/ana stajdohar

Ana Štajdohar neretko se na nastupima pojavljuje u vamp izdanju

Putem svog Instagram profila ona često komunicira sa fanovima, objavljuje fotografije pred snimanja i dogodovštine iz svakodnevnog života. Ipak, najčešće objave su one pred nastup na kojima se "transformiše" u seksepilnu vamp ženu pa je prava retkost da je vidimo i u nešto opuštenijem izdanju.

 

 

Sada je Ana napravila izuzetak te počastila svoje fanove fotografijom u prirodnom izdanju. Gotovo bez imalo šminke, samo sa širokim osmehom pevačica je najavila novi projekat na kojem radi i oduševila javnost. Mnogi su komentarisali kako lepo izgleda te da bi trebalo češće da se pojavljuje bez jake šminke.

Svako ko se seća Aninih početaka još iz doba kada je bila deo grupe "Tap 011" jasno mu je bilo da je reč o prirodnoj lepotici nežnih, dečijih srta lica i šarmantnog osmeha kojim je osvojila javnost ali i muzičara Nikolu Demonju sa kojim je godinama u srećnom braku.

 

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)