Zanimljivosti

BLUD I RAZVRAT NAKON DODELE OSKARA: Proslava se otrgla kontroli, zvanice su bile polugole, a onda se desio i šokantan poljubac! (FOTO)

Nakon zvanične ceremonije usledila je žurka za VIP zvanice, o kadrovima koji su na njoj zabeleženi tek će da se priča. Evo šta se dešavalo iza kulisa.

13.03.2023 14:47

BLUD I RAZVRAT NAKON DODELE OSKARA: Proslava se otrgla kontroli, zvanice su bile polugole, a onda se desio i šokantan poljubac! (FOTO)
Profimedia

U Dolbi teatru u Los Anđelesu sinoć je održana 95. dodela nagrada američke filmske Akademije. Apsolutni pobednik večeri bio je film "Sve u isto vreme" rediteljskog i scenarističkog dvojca Danijela Kvana i Danijela Šajnerta, koji su se "okitili" sa po tri Oskara.

Nakon svečane ceremonije, samo nekoliko sati kasnije na Beverli Hilsu upriličena je vip proslava povodom 

Oskara. Ma koliko da je dodela zlatnih statua uzbudljiva i prati je gotovo ceo svet, žurka je ove godine ukrala svu slavu zvaničnoj manifestaciji. Srećna Republika otkriva vam šta se sve dešavalo iza kulisa.

Sočni poljubac Kendal Džener i Điđi Hadid

Dobro raspoloženje nije izostalo već u prvim trenucima žurke, što su najbolje pokazale Kendal Džener i Điđi Hadid.One su pred objektivima fotografa pozirale razmenjujući sočni poljubac u usta i nežne dodire. Šta ih je navelo na ovakav potez za sada nije poznato, ali su se mnogi zapitali šta li se tek dešavalo van prisustva medija?

Profimedia

Malo šta prepušta mašti, Kjara je privukla pažnju paparaca bujnim oblinama

Donji veš ostavile kod kuće

Dok su na crvenom tepihu u Los Anđelesu sve poznate lepotice prošetale, uglavnom, glamurozne toalete na žurki u Los Anđelesu videli smo potpuno drugačija izdanja. Ove godine u trendu su haljine ispod kojih se ne nosi donji veš, za šta se odlučilo čak nekoliko poznatih dama poput Emili Rajtakovski, Kijare, Hanter Šafer, Alesandre Ambrosio i drugih. Naime, Emili je imala dugu, pripijenu i potpuno prozirnu haljinu ispod koje su se u prvom planu videle njen bujne grudi.

Profimedia

Emili Rajtakovski pokazala je nage grudi

Model i nekadašnji Viktorijin anđeo Alesandra Abrosio imala je sličan kroj mrežaste haljine ispod koje je nosila samo minijaturne gaćice, te je javnosti u potpunosti pokazala svoje nago telo. Kjara ih je pratila u stopu te se pozirajući u skromnom parčetu tkanine okrenila leđima ka fotografima i pokazala golu zadnjicu pokrivenu samo mrežom.

 

 

 

Hanter Šafer je sve iznenadila u dugoj beloj suknji veoma nisko sečenoj, dok je preko grudi imala dve male bele trake preko kojih je bilo samo jedno pero. Za razliku od pomenutih lepotica, ona je makar pokrila intimne delove koliko-toliko.

 

 

Bez cigareta nisu izdržale

Nakon ceremonije pevačica Rita Ora odmah je posegla za nikotinom. Čim je stigla na proslavu, pridružila se Tomu Fordu i zapalila je cigaretu što nije promaklo paparacima.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)