Zanimljivosti

U TRENERCI I PATIKAMA JE UŠETAO U SALON NAJLUKSUZNIJIH AUTOMOBILA: Usledila je šokantna scena, reakcija prodavaca ga je zaprepastila, nisu ni slutili KO JE ON! (FOTO)

Njegovo bogatstvo se procenjuje na više od 135 miliona evra, a planirao je da potroši više od pola miliona na skupe automobile, međutim ono što je u salonu usledlilo nikako nije očekivao.

25.02.2023 12:01

U TRENERCI I PATIKAMA JE UŠETAO U SALON NAJLUKSUZNIJIH AUTOMOBILA: Usledila je šokantna scena, reakcija prodavaca ga je zaprepastila, nisu ni slutili KO JE ON! (FOTO)
Printscreen Instagram/officialmattfiddes

Met Filds (43), bivši telohranitelj kralja popa Majkla Džeksona, doživeo je neprijatnost u Ferarijevom auto salonu u Voltširu, gde je planirao da potroši više od pola miliona evra na nove automobile za sebe i za svoju suprugu.

Kako je ispričao Filds, u salonu automobila su ga ostavili da čeka više od 20 minuta samo zato što je bio u trenerci i izgledao kao bilo koji prosečan građanin koji ne može ni da sanja da kupi vozilo kod njih. Ignorisan je i malte ne niko nije hteo ni da ga pogleda, a bilo je čak i poprekih i podrugljivih pogleda prodavaca koji su samo čekali da napusti salon.

Međutim, kad su prodavci shvatili ko im je u radnji sjatili su se oko njega, ali već je bilo kasno zato što je Filds odlučio da skupocene automobile pazari na drugom mestu.

Hteo da potroši pola miliona evra

Met Filds, čije se bogatstvo procenjuje na više od 135 miliona evra, obogatio se kao vlasnik lanaca škola za borilačke veštine. Kako je ispričao, u Ferarijev salon je svratio zato što je kod njih već kupovao auto i bio je zadovoljan.

- Želeo sam da se počastim novim, skupocenim autom. Planirao sam da automobil kupim i svojoj supruzi Moniki. Ušao sam u tu radnju zato što sam kod njih već pazario ferari spajder kad sam imao 29 godina i bio sam zadovoljan – ispričao je Filds za britanski San.

Prema njegovim rečima, prodavci su ga potpuno ignorisali zato što je bio u trenerci.

- Ja 99 odsto svog vremena provodim u trenerkama zato što sam sportista i tako mi je najudobnije. Prodavci su me ignorisali dok smo supruga i 20 minuta lutali po salonu. Da budem iskren, verovatno ima dosta ljudi koji dolaze samo da vide automobile i da se slikaju pored njih. Ali ja sam bio ozbiljan kupac koji je rešio da malo troškari i potroši više od pola miliona evra na skupocena kola za sebe i suprugu. Međutim, nikog u prodavnici nije bilo briga. Verovatno da sam bio stariji i u odelu ili da sam ušao u radnju sa Majklom Džeksonom odmah bi me primetili – požalio se Filds.

Posle besciljnog lutanja po radnji njegova supruga Monika je rekla da je to smešno i otišla kod menadžera da se požali.

- Kad su shvatili ko im je u radnji odmah me je opkolilo nekoliko prodavaca. Bili su preterano ljubazni, ali ja sam im rekao: “Žao mi je momci, ipak ću kola da pazarim u drugom auto-salonu“. To je bila lekcija da ne procenjuju ljude na osnovu garderobe, a supruga i ja smo se pokupili i otišli iz radnje – ispričao je on.

"Bila je gužva"

Menadžer Ferarijevog auto-salona, Adrian Burk, potvrdio je da je Filds bio u njihovom salonu, ali kategorički negira da su ga ignorisali samo zato što je nosio trenerku.

- Nakon njegovog dolaska u naš salon najpre ga je pozdravio jedan od menadžera. Imali smo veliku gužvu tog dana u salonu pa je naš tim za prodaju otišao do gospodina Fidsa sa malim zakašnjenjem kako bismo s njim razgovarali o automobilima koje želi da kupi – pokupšao je da se opravda Burk.

On tvdi da je ponosan što radi u salonu gde su kupci uvek na prvom mestu, bez obzira na to kako izgledaju i kako su obučeni.

- Mi održavamo konstantno visok nivo usluge za svakoga ko poseti naš salon automobila, bez obzira na izgled ili odeću naših kupaca - poručio je on.

Međutim, izgleda da Filds ne misli tako, a salon je ostao bez kupca koji je planirao da potroši pozamašnu svotu novca samo zato što su ga prodavci loše procenili.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)