Zanimljivosti

SVI PRIČAJU O OVOM POTEZU SELME HAJEK: Glumica je usred glamurozne dodele nagrada posegnula za ovim zadovoljstvom! (FOTO)

Glumica nije mogla da odoli slatkišima ni kada su sve kamere uperene u nju.

14.01.2023 16:30

SVI PRIČAJU O OVOM POTEZU SELME HAJEK:  Glumica je usred glamurozne dodele nagrada posegnula za ovim zadovoljstvom! (FOTO)
Printscreen/Tiktok/fitz.erin

 Selma Hajek gde god dase pojavi pleni lepotom, gracioznošću i privlačnim izgledom. Iako su neke njene koleginice pokleknule pred estetskim korekcijama, ova meksička glumica tvrdi da ona nije radila botoks niti da joj je to potrebno. Osim zategnutog lica nju krasi poprsje na kojem joj mogu mnoge žene pozavideti.

Printscreen/TikTok/salma.illy

Bujne obline Semle Hajek

 

Na Zlatnom globusu koji je nedavno održan zgodna glumica  se pojavila u Guči haljini koja je pratila liniju tela i bila izrađena od providnog materijala s tim što je ispod postava bila boje kože, a haljina je bila prekrivena sitnim kristalčićima i štrasom. Selma je oduzimala dah gde god se pojavila, međutim, ovog puta nasmejala je i oduševila kako prisutne, tako i njene fanove širom sveta. 

Ona je na poziv promotera ili prodavaca slatkiša pored zgrade gde se ceremonija održavala, brzo prišla kutiji sa slatkišima odmahujući da ne može da odoli tom iskušenju. Opušteno je prišla uzela slatkiš za pratioca iz grupe u kojoj je bila kao i za sebe te pozvala ostale da se priključe njoj. 

Ona je oduševila tiktokere nakon što su pogledali snimak te pohvalili njenu neposrednost.

- Volim ovu ženu!-

- Selma nije imala vremena za intervjue, ali naravno, slatkiši su neizbežni-

- Teško je ne voleti ovu ženu -

 

 

- Izgleda neverovatno-

- Izraz njenog lica kada je prvi put zapazila je neprocenjiv - komentarisali su fanovi.

U komentarima su se posebno osvrnuli na to koliko je ona opuštena i prirodna što dodatno daje na jačini njenoj privlačnosti

Selmino izdanje su pohvalili svi, rekavši da je za svaku priliku ona fantastično sređena i da joj sve savršeno stoji. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)