Zanimljivosti

OVO JE ZET BRANISLAVA LEČIĆA! Sve puca od strasti na fotografijama ćerke poznatog glumca, a evo čime se bavi njen izabranik! (FOTO)

Ana Lečić, ćerka čuvenog glumca iz prvog braka, odlučila je da sa svima podeli delić svog privatnog života, iako ga je jedno vreme vešto skrivala od očiju javnosti.

11.01.2023 19:01

OVO JE ZET BRANISLAVA LEČIĆA! Sve puca od strasti na fotografijama ćerke poznatog glumca, a evo čime se bavi njen izabranik! (FOTO)
Tanjug/AP

Glumac Branislav Lečić iz prvog braka ima ćerku Anu, dok iz drugog sa novinarkom Ninom Radulović ima sina Lava. Nije tajna da je i Ana krenula tatinim stopama i zaigrala u seriji "Dug moru", u kojoj je, kako se čini, i našla srodnu dušu - mladog crnogorskog glumca Vuleta Markovića. Izgleda da je par rešio da emocije sa filmskog platna oproba i u javnosti, tako da već neko vreme uživaju u ljubavi.

Ana je pre nekoliko dana na svom Instagram nalogu objavila fotografije na kojima se ljubi sa Vuletom. Oni su negde na otvorenom moru, a zbog vetra je Lečićeva na glavu stavila kapuljaču od crnog duksa, dok je Vule u zimskoj jakni i zaljubljeno je ljubi. On je taj koji je ovekovečio i selfije, a po Aninom osmehu vidimo koliko joj prija veza sa kolegom iz serije. Na sledećoj fotografiji ona mu je odgovorila u vidu strasnog poljupca. 

Mlada glumica nije željna slave i veoma retko obelodanjuje intimu, pa izgleda da je veoma zaljubljena kada je rešila da na društvenim mrežama sa svima podeli svoj poseban trenutak. Smatra se da je popularan dvojac već neko vreme vešto skrivao vezu od očiju javnosti, a navodno ni tata Branislav nije za to znao.

- Preslatki ste -

- Je li ovo Vule? Još u seriji ste bili provereno dobar par -

- Lepi mladi ljudi, nije našla nekog čiču, bravo! -

- Tooooo!!! Divni ste, navijam za vas! - bili su samo neki od komentara.

Prntscrn/YouTube

Ana Lečić i Vule Marković

 

Crnogorski glumac je pre otpočinjanja romanse sa Lečićevom na poseban način govorio o njoj. 

Ana je divna, mlada, talentovana i za svoje godine iznenađujuće zrela glumica. Nekako smo kliknuli od starta, stekli poverenje i dostigli zavidan nivo zaigranosti, što se da osetiti - rekao je za on tada za Kurir.

Budući da je on i dalje u Podgorici, a Ana u Beogradu, njih dvoje zasad odlično održavaju vezu na daljinu, a Vule ističe u čemu je njihova tajna.

-  Dobar tajming, da znate da ćutite, da znate da se igrate i da imate sreće da je sretnete - to je po rečima Markovića izgleda savršen recept za početak jedne bajkovite ljubavne priče.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

nekko

12.01.2023 16:39

Kad bude probala pravog muskarca, citacemo jos o njoj ;)