Zanimljivosti

ŽELIM SVOG OCA I BRATA NAZAD: Hari očajnički zavapio nakon šokantnih napada koje je izneo protiv svoje porodice! (FOTO)

Odbegli kraljević oseća se izdano ali tvrdi da želi da se pomiri sa svojim najbližim članovima porodice.

03.01.2023 13:30

ŽELIM SVOG OCA I BRATA NAZAD: Hari očajnički zavapio nakon šokantnih napada koje je izneo protiv svoje porodice! (FOTO)
Foto: Tanjug/AP

Nakon što je žestoko iskritikovao oca kralja Čarlsa III i brata Vilijama, te u javnost izneo najintimnije detalje iz kraljevske porodice princ Hari (38) očajno je zavapio kako želi nazad svog oca i brata jasno aludirajući da želi pomirenje s njima.

U dva trejlera koji su objavljeni kao reklama za intervjue koje je vojvoda od Saseksa dao za CBS i ITV nije jasno da li je na pomolu preokret u kraljevskoj porodici ili samo reklama za knjigu koju će odbegli kraljević uskoro objaviti. Intervju će biti emitovani dva dana pre objavljivanje njegovih memoara „Spare“ (Rezervni) 10. januara.

Porodični moto

U najavi ovih intervjua u prvi plan su izvučene reči princa Harija kako „želi nazad svog oca i brata“ iako je u nastavku ponovo pričao o izdaji koju je doživeo upravo od svoje porodice.

- Osećam se kao da sam izdat jer uprkos zvaničnim saopštenjima palate mnoge priče protiv mene i moje žene bile su podmetnute. Naš porodični moto je:“Nikad se ne žališ i nikad ništa ne objašnjavaš“, ali to je samo moto. U stvarnosti oni će davati informacije novinarima koji će napisati svoju priču i tek na dnu teksta reći da Bakingamska palata nema komentar iako je cela priča njihovo komentarisanje – rekao je princ Hari.

Odbegli kraljević je objasnio i zašto se oseća izdano.

- Poslednjih šest godina stalno su mi govorili kako ne mogu da daju izjave da bi me zaštitili, a onda sam shvatio da to rade za druge članove porodice i da je njihovo ćutanje zapravo izdaja – pojasnio je on.

Bez komentara iz palate

U drugom trejleru vojvoda od Saseksa je priznao da ne može više ni da zamisli sebe kako se vraća svojim obavezama kao član kraljevske porodice.

- Ja želim nazad svoju porodicu, a ne podmetanja i laži. Ali mislim da od toga nema ništa jer se oni osećaju bolje kad mene i Megan tretiraju kao negativca u celoj priči – rekao je princ Hari.

Intervjui su snimljeni u Kaliforniji gde vojvoda od Saseksa živi sa svojom suprugom i bivšom glumicom Megan Markl i decom Arčijem i Lilibet. Kako najavljuju autori intervjua, u memoarima će biti izneto u javnost još intimnih detalja iz života kraljevske porodice, Hari će govoriti o smrti svoje majke Dajane a sve u sklopu promotivne kampanje za njegove memoare.

Bakingamska palata odbila je komentariše najnoviji javni istup princa Harija i toga će se najverovatnije pridržavati i narednih dana bez obzira šta odbegli kraljević javno pričao.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)