Zanimljivosti

EVO KAKO DANAS IZGLEDA KEVINOVA MAMA IZ FILMA "SAM U KUĆI" : Čuvena glumica tri decenije kasnije i dalje pleni lepotom (FOTO)

Ketrin O'Hara proslavila se ulogom u kultnom novogodišnjem filmu koji obožavaju sve generacije.

27.12.2022 18:01

EVO KAKO DANAS IZGLEDA KEVINOVA MAMA IZ FILMA "SAM U KUĆI" : Čuvena glumica tri decenije kasnije i dalje pleni lepotom (FOTO)
YouTube/printscreen

Glumica Ketrin O'Hara proslavila se ulogom u kultnom prazničnom filmu "Sam u kući" u kojem je igrala majku nestašnog dečaka Kevina. Iako je od snimanja ovog omiljenog novogodišnjeg klasika prošlo više od tri decenije, još uvek je mnogima veoma drag.

- Obožavam praznično vreme sa svojom decom sam svake godine gledala božićne filmove. Moram ih naterati i da pogledaju „Sam u kući" - našalila se glumica svojevremeno.

Iako je tokom karijere dobijala i druge zapažene role, čini se da je uloga u "Sam u kući" obeležila karijeru. Zato se svake godine u ovo doba, kada svi s nestrpljenjem iščekujemo ulazak u neku novu, bolju godinu, svi rado prisete jedne od omiljenih mama sa filmskog platna. 

 

 

Iako je prošlo čak 32 godine od kada je Ketrin zaigrala svoju veliku ulogu, mnogi se pitaju kako ona danas izgleda i kako izgleda njen život generalno. Ma koliko godine ostavile traga na ovoj šezdesetosmogodišnjoj glumici, njene zelene oči i dalje sijaju istim sjajem. Lepota nije izbledela, prekrila je po neka bora. Povrh svega, još uvek sa jednakim žarom uživa u praznicima kao kada je bila dete.

 

 

 - Isto smo moj suprug i ja radili sa svojom decom. On se oblačio u Deda Mraza i tako se tradicija nastavila - objasnila je glumica, piše 24sedam.rs

O'Hara i danas aktivno glumi, a tokom četrdesetogodišnje karijere osvojila je Zlatni Globus, nagradu Genie, Emmy, SAG i kanadsku nagradu „Screen", a od prošle godine ima i posebno odlikovanje za životno delo koje je dobila od kanadske vlade.

 

 

Podsetimo, glavnu ulogu dečaka Kevina u "Sam u kući" igrao je Makoli Kalkin. Glumac koji je već kao dečak postao filmska zvezda, susretao se sa mnogim nedaćama u životu, a u jednom periodu svog života je bio ozbiljno zavisan od narkotika.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)