Zanimljivosti

NIKAD KRAĆI MINIĆ I MREŽASTE ČARAPE: Ana Štajdohar se sagla, a svi se pitaju šta joj je to plavo!(VIDEO)

Popularna pevačica ponela netipičan aksesoar na glavi, koji pripadnici jačeg pola nisu najbolje razumeli.

24.12.2022 13:02

NIKAD KRAĆI MINIĆ I MREŽASTE ČARAPE: Ana Štajdohar se sagla, a svi se pitaju šta joj je to plavo!(VIDEO)
instagram.com/ana stajdohar

Pevačica Ana Štajdohar (43) se bliži sredini pete decenije, ali retko ko bi joj dao godine koje ima. Mnoge je čak zapanjila činjenica da je džepna Venera mladolikog izgleda i anđeoskog glasa od novembra kročila čak u 44. godinu. Svakodnevnim objavama na Instagramu i dalje smo svedoci da pojedine žene izgledaju kao da su popile tajni gral večne mladosti i lepote, a ne možemo da ne primetimo da je Ana upravo jedna od tih srećnica.

Ona je tako juče objavila snimak na kome je nikad izazovnija. Štajdohareva i pored dvoje dece koje je dobila sa saksofonistom Nikolom Demonjom, izgledom svakodnevno oduševljava. Retko koje njeno izdanje nije naišlo na salvu pohvala.

Ovoga puta ona je ponela crnu ultrakratku suknju,  koja se jedva nazirala ispod dužeg sakoa. Na prvi pogled čak deluje da suknje uopšte ni nema, što je očigledno i nameran trik. Mrežaste čarape izgleda da su opet u modi, a za njih se opredelila i ova plavuša, koja je frizuri na paž i kraćoj isfeniranoj kosi ostala verna oduvek. Ovoga puta, ceo stajling začinila je naboranim kožnim crnim čizmama i neobičnom plavom tokicom sa perjem na glavi.

- Smej se i pleši - kratko je napisla ona u opsu snimka.

Fanovi nisu ostali bez reakcija.

"Ti si najlepša u čizmicama i tim čaripacama"

"Sa tobom bih igrao cele noći"

"Med medeni, preslatak si!"

"Opa, zgodnice"

"Provereno najbolja pevačica"

Pojedini su ipak ostali zbunjeni neobičnim šeširićem na njenoj glavi.

- Divno. Čipka je prava stvar. Još kad bih znao šta ti je ovo plavo na glavi? 

- Probao sam da zumiram i dalje ne vidim šta je to na glavi. Možda sam oćoravio, ali jedino vidim da si ti nikad lepša - bile su samo neke od reakcija.

 

 

Ana i Nikola imaju ćerku Niu i sina Lava, a pevačica kaže da je njihov privatni život baš takav kako se i zove, "privatan i normalan".

- Naša deca znaju čime se bavimo, ne doživljavaju to kao neku neobičnu profesiju. Jasno im je da se razlikujemo od drugih roditelja utoliko što nemamo standardno radno vreme i što nas viđaju u medijima. Čudili su se kao mali kada bi nas videli na televiziji, ali je i to vremenom postala obična stvar. Oni nas znaju kao takve i njima to ne predstavlja nešto neobično, već su to jednostavno njihovi mama i tata - odgovorila je ona za medije.

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)