Zanimljivosti

BRED PIT FOTOGRAFISAN SA NOVOM DEVOJKOM: Romantično slavlje glumca i njegove 30 godina mlađe partnerke! (FOTO)

Na proslavu svog 59. rođendana holivudski zavodnik pozvao je i lepu Ines koja mu je zarobila srce.

20.12.2022 15:02

BRED PIT FOTOGRAFISAN SA NOVOM DEVOJKOM:  Romantično slavlje glumca i njegove 30 godina mlađe partnerke! (FOTO)
Tanjug - Ap photo

Holivudski zavodnik Bred Pit 18. decembra napunio je 59. godina. Na zabavi koju je priredio povodom svog srećnog dana, među zvanicama je bila i lepotica Ines de Ramon (29) za koju se navodi kako je njegova nova izabranica. 

Njih dvoje su fotografisani na proslavi koja je održana u jednom restoranu u Holivudu, a sudeći prema zabeleženim kadrovima, deluje da uživaju u zajedničkim trenucima. Bred i Ines nisu mnogo marili za paparace, te su su sve vreme nasmejano koketirali jedno sa drugim.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @inesandbrad

 

Prva šuškanja o njihovoj navodnoj vezi pojavila su se prošlog meseca, kada su viđeni kako se drže za ruke na Bonovom koncertu u Los Anđelesu. Tada su bili u društvu Sindi Kraford, Randea Gerbera i Šona Pena - najboljih prijatelja Bred Pita.

Holivudski glumac i dizajnerka nakita, kliknuli su na prvu loptu, a njihova ljubav planula je kada se ona ovog proleća razvela od glumca Pola Veslija. 

- Bred i Ines su veoma zaljubljeni jedno u drugo, nikada ga nismo videli ovako srećnog. Novu devojku upoznao je sa svojim prijateljima, te se čini da je ovo mnogo ozbiljnija nego što se činilo - rekao je izvor za amaričke medije.

 

 

Podsetimo, Bred Pit i Anđelina Džoli su godinama prolazili kroz mukotrpan razvod koji je itekako bio medijski ispraćen. Džolijeva je podnela papire za okončanje njihovog braka 19. septembra 2016, navodeći nepomirljive razlike i zahtevajući isključivo fizičko starateljstvo nad njihovo šestoro dece, Medoksom, Paksom, Šajlo, Zaharom i blizancima Vivijen i Noksom. Takođe je zatražila od sudije da odobri Pitu pravo na posete.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)