Zanimljivosti

ISPLIVAO SNIMAK DANIJELE DIMITROVSKE I POZNATOG ENGLESKOG GLUMCA: Sve je zabeleženo u Beogradu! (VIDEO)

Nakon razvoda od voditelja Ognjena Amidžića javnost se sve više interesuje za život atraktivne lepotice, a snimak sa Benom svi komentarišu.

07.12.2022 13:01

ISPLIVAO SNIMAK DANIJELE DIMITROVSKE I POZNATOG ENGLESKOG GLUMCA: Sve je zabeleženo u Beogradu! (VIDEO)
FOTO: E stock

Početkom leta ove godine kao bomba je odjeknula informacija da se razvode voditelj Ognjen Amidžić i njegova dugogodišnja partnerka, model Danijela Dimitrovska. Budući da su važili za jedan od skladnijih parova na estradi, ta vest je mnoge zatekla.

Ipak, oni su to uradili bez prevelike pompe i svako je dalje nastavio sa svojim životom. Zajedno brinu o sinu Meteji koji im je oboma centar sveta. Ipak, od kada je objavljeno da je ljubavi došao kraj, njihovi fanovi sve više interesovali su se za njihove pojedinačne živote. Tako je ponovo došao u fokus jedan segment Danijelinog života na koji su svi već zaboravili. 

Foto: D. Kadić

Početkom leta Danijela Dimitrovska i Ognjen Amidžić objavili su da se razvode

Naime, osim što je ostvarila zavidne uspehe kao model, ta lepotica oprobala se i kao glumica i to ni manje, ni više sa glavnom ulogom. U filmu "In the night", koji je sniman i na nekoliko lokacija u Beogradu, uz Danijelu glavnu ulogu imao je i engleski glumac Ben Aldridž.

YouTube/printscreen

Kadar iz filma u kojem Danijela Dimitrovska tumači glavnu ulogu

- Igram dvadesetogodišnju devojku Danijelu, koja ima problem sa nesanicom. Snimali smo na raznim lokacijama u Beogradu, a najzanimljivije su mi scene koje smo radili na bazenima „Olimp". Reč je o prvom u nizu filmova o gradovima širom sveta, ali ne mogu ništa više da otkrivam pre premijere - govorila je Danijela pre snimanja filma koji je objavljen davne 2013. godine.

Rediteljka tog kratkog filma je Ivana Bobić koja je bila oduševljena Danijelinim ponašanjem pred kamerama, pa je odlučila da baš ona zaigra glavnu ulogu.

- Ivana živi i radi u Londonu, veoma je kreativna i s njom sam pre svega prijateljica. Zna kako se ponašam pred kamerom, pa sam joj na neki način i bila inspiracija za glavnu ulogu. Kad me je pozvala nisam se mnogo premišljala jer me gluma odranije zanima, a i imam dosta poverenja u Ivanu. Ben, moj partner u filmu, dosta mi je pomogao da se opustim. Moram da priznam da je cela ekipa veoma zadovoljna - govorila je Dimitrovska.

Printscreen/Imbd.com

Danijela u društvu Aldridža u jednom od kadrova filma 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)