Zanimljivosti

ŠTA SI TO OBUKLA? Manekenka pozirala u zimskoj jakni od 8.000 dolara, pa brutalno isprozivana! (FOTO)

Tamno zelena jakna je mnoge korisnike Instagrama i verne pratioce atraktivne Kendal Džener podsetila na kesu za đubre.

20.12.2022 19:01

ŠTA SI TO OBUKLA? Manekenka pozirala u zimskoj jakni od 8.000 dolara, pa brutalno isprozivana! (FOTO)
Tanjug/AP

Manekenka Kendal Džener (27) postala je predmet brutalnog ismevanja na društvenim mrežama jer je, kako tvrde mnogi, obukla kesu za đubre. Naime, Kendal se odmara u čuvenom američkom skijalištu Aspenu u Koloradu odakle je podelila fotografiju na svom Instagram profilu, ali je u iščekivanju salvi pohvala na račun svog izgleda dobila nešto sasvim drugačije. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kendall (@kendalljenner)

Novi trend

Ona je uz farmerke i kaubojsku šubaru obukla bomber jaknu tamno zelene boje, koja je svima zapala za oko. Jakna s potpisom brenda Loewe, koja košta skoro 8.000 dolara, podseća na kese za đubre.

Da stvar bude gora po Kendal, ona je obe ruke ugurala u džepove pa izgleda kao da joj ispod jakne vise ogromne grudi koje dopiru do pupka. Za nekog ko se trudi da postavlja modne trendove ovo je, sudeći po komentarima, bio potpuni modni promašaj.

Podsetimo, poslednjih nekoliko meseci pojavio se bizaran trend u modnoj industriji. Sve je počelo kada je letos čuveni dizajner Demna Gvasalija na Balensijaginoj reviji u Parizu za zimu 2022. predstavio svoju novu kreaciju kesa za đubre koje su se prodavale po vrtoglavoj ceni od  1.790. dolara.

Taj trend zapratli su i drugi, pa se američka pevačica Lizo na dodeli MTV nagrada pojavila na crvenom tepihu u kreaciji Žan Pol Gotjea u nečemu što, složili su se mnogi, na prvi pogled podseća na ogroman džak za đubre. Izgleda da ni Kendal nije odolela tom trendu. 

Tanjug/AP

Kendal Džener je neko ko postavlja modne trendove pa su joj fanovi teško oprostili najnoviji modni promašaj 

 

Podsmeh na mrežama

Njena fotografija izazvala je buru na društvenim mrežama, a nisu je  poštedeli čak ni fanovi koji su je brutalno ismevali u komentarima ispod njenog posta. 

- Izgledaš kao seksi jastuk na sofi u Aspenu - 

- Vau šta si to obukla? Izgleda kao da na sebi nosiš ogromnu kesu za đubre - 

- Da li si se uopšte pogledala u ogledalo pre nego što si izašla napolje u tome? - 

- Sve mi se čini da voliš da te zovu Big - napšisao je jedan od njenih pratilaca aludirajući da ga podseća na snežno čudovište Big fut odnosno Jetija. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)