Zanimljivosti

UBIJA KAKO IZGLEDA! Ceo svet priča o haljini Selme Hajek i o njenom dekolteu, šta je to pokazala?

Poznata glumica počastila je pratioce na Instagramu izazovnim pozama u kreaciji koja ne može da prođe nezapaženo.

20.11.2022 11:01

UBIJA KAKO IZGLEDA! Ceo svet priča o haljini Selme Hajek i o njenom dekolteu, šta je to pokazala?
Foto:Tanjug/AP

Za poznatu holivudsku lepoticu Selmu Hajek (56) vreme kao da je stalo. Ona jednostavno "ubija" kako izgleda i sa tim se slažu ljudi širom planete, a posebno pripadnici jačeg pola. Nebitno je da li su u pitanju oni naklonjeniji plavušama ili brinetama, mnogi bi rekli da je Selma univerzalni tip i da ima svevremensku lepotu koju je teško ne primeti, a o fatalnost koja je krasi nema potrebe ni spominjati. 

Nije prvi put da nas ona ostavlja "otvorenih usta" dok je gledamo u atraktivnim haljinama jer je gotovo svako njeno pojavljivanje na svoj način šik. Ipak, čini se da u tome ipak i te kako ume da pomera granice i nudi još bolje. Naime, na jednom prestižnom događaju koji su organizovali brend Guči i Film Gala, Selma se pojavila u srebrnoj, dugačkoj haljini dizajnera Alesandra Mišela. Kreacija je otkrivala gornji deo, odnosno Selmin zanosni dekolte, a u sklopu haljine je imala i rukavice i to iznad laktova.

Pozirajući u zanosnim pozama, vrlo vešto uvežbanim, Selma je "počastila" svoje pratioce na Instagramu seksepilnim stajlingom pre pojavljivanja na pomenutom događaju. Malo je reći da su njeni pratioci ostali bez teksta i "omađijani" njenim izgledom.

- Majko moja.....Selma... -

- Selmita, izgledaš spektakularno, uvek si u divnim kombinacijama, savršeno elegantna i seksi - 

- Još ubijaš Selma...ne prilazi suviše blizu -

- Boginja... -

- Tako se to radi (Moja mama kaže) - hvalili su je pratioci.

Iako su joj gotovo svi odali priznanje da dominira, našao se i poneki komentar korisnika mreže da je glumica nešto radila na sebi, te da je to vidno "jer izgleda drugačije". Ona, međutim, nikada nije otvoreno govorila o tome. Takođe, bilo je konstatacija da je možda malo više nego što treba pokazala grudi. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)