Zanimljivosti

ZBOG OVE HALJINE SVI PRIČAJU O EVI LONGORIJI! Da li je realno da glumica ovako izgleda sa 46 godina? (VIDEO)

Glumica zadala modni zadatak. O njenoj toaleti svi pričaju.

17.11.2022 17:26

ZBOG OVE HALJINE SVI PRIČAJU O EVI LONGORIJI! Da li je realno da glumica ovako izgleda sa 46 godina? (VIDEO)
Foto: Tanjug/AP

Eva Longorija se smatra jednom od najzgodnijih glumica Holivuda, te ženom koja vodi računa o svom izgledu. Nije nepoznato da se bavi fizičkom aktivnošću i da ima telo na kojoj bi joj pozavidele mnoge mlade dame pa čak i one u dvadesetim godinama. Eva se ne ustručava da prikaže sebe svojim fanovima bez šminke, i često to čini, a nije neuobičajeno za zgodnu glumicu da ponese neki komad odeće ili obuće, više puta. Kada poznate ličnostiu pitanju, ovakvo njeno ponašanje smatra se neprihvatljivim.

Ovaj put Eva je ostavila sve bez daha, u slobodno se može reći, vrlo smeloj toaleti koju je ponela za potrebe jednog snimanja. Dugačka crna haljina je postala tema društvenih medija, jer ne radi se o onim večernjim toaletama na koje smo navikli. Haljina u kojoj se španska glumica pojavila bila je isečena u gornjem delu kod dekoltea, te zahtevala nošenje bez grudnjaka. Longoriji je to uspelo sudeći po snimku koji je objavila na tiktok profilu i to zahvaljujući besprekornoj liniji na koju pazi već godinama. 

Sa kosom podignutom u rep i odlično stlizovanoj šminki, Eva je još jedanput pokazala da je s pravom među najzgodnijim damama u Holivudu.

"Da li je ovo realno 46! Ili 26?"

"Haljina i kosa! Mama! Božanstveno! Kraljica Eva!"

 

 

"Najlepša žena, koja se ne menja, jednostavno moja omiljena zauvek iz "očajnih domaćica".

"O Bože, ta haljina deluje fenomenalno na tebi!"

"Vau...ova haljina!",, komentarisale su žene.

Iako su neke korisnice društvenih mreža bile radoznale kako doći do ove haljine, te su se pitanja ređala gde je ona kupljena, nisu dobile odgovor. Neki od fanova glumice su otkrili mesto snimanja, te rekli kako je u pitanju hotel Martinez u Kanu. Međutim, ono što je sve ostavilo u čudu i dilemi je da se glumica ne menja, te su je mnogi pohvalili kako upšte ne stari i da može "stati na crtu" dvadesetogodišnjakinjama.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)