Zanimljivosti

POZNATI GLUMAC PRED DEVOJKOM IZGUBIO GLAVU ZA NOVINARKOM: Reakcija njegove izabranice, koja je usledila, zaprepastila je svet

Na društvenim mrežama postao je viralan snimak poznatog glumca Dejkra Montgomerija kako naočigled devojke zaljubljeno gleda u novinarku koja ga je intervjuisala.

03.11.2022 20:01

POZNATI GLUMAC PRED DEVOJKOM IZGUBIO GLAVU ZA NOVINARKOM: Reakcija njegove izabranice, koja je usledila, zaprepastila je svet
Printscreen/Instagram/fandombuzzz

Biti javna ličnost ponekad nije lako, posebno u situacijama kada pokušavate nešto da sakrijete ili pak niste svesni svojih reakcija i to dok su u vas upereni objektivi kamera. U to se uverio mladi glumac Dejkr Montgomeri, zvezda serije "Čudnije stvari" (Stranger Things), čiji intervju već nedeljama kruži društvenim mrežama i otkriva nešto što bi on najradije možda sakrio. Dok ga novinarka intervjuiše i postavlja pitanja, on je sluša, ali čini se da je baš i ne čuje. Naime, on je toliko bio opčinjen novinarkinom pojavom da gotovo nije čuo šta ga ona pita, te ju je sve vreme fiksirao pogledom, ne trepnuvši. 

Korisnici mreža su snimak iskoristili da prokomentarišu to kako slavni glumac ne može da sakrije oduševljenje pripadnicom sedme sile, te je gleda kao da je njen partner, ali su mnogi primetili da je time pokazao nepoštovanje prema devojci.

Verovali ili ne, njegova izabranica je u trenucima dok je on zablentavljeno gledao u novinarku stajala tik uz njega. Kamera je u jednom trenutku snimila i devojku kojoj očigledno ponašanje momka nimalo nije prijalo. Ona je posmatrala šta se događa, ali je i stovremeno pokušavala da zadrži prisebnost. Na kraju ništa nije učinila, što je mnoge iznenadilo, pa čak i iznerviralo.   

- Izgleda kao da želi da je poljubi - 

- To je nepoštovanje prema njegovoj devojci -

- Haha način na koji je gleda, gore-dole, gore-dole... -

- Ali šta je s tom devojkom, zašto nešto ne učini - komentarisali su korisnici mreže.

Ipak, bilo je i onih koji smatraju da je glumac samo bio ljubazan te da je pokazao kako pažljivo sluša novinarku. Na kraju, mnogi su zaključili da je to zapravo njegov način gledanja i da on tako inače čini i prema drugima.  

BONUS VIDEO:

Komentari (0)